06.12.2016-11:59 (Son Güncelleme:30.11.-0001-00:00)

Ünlü Çiftlerin Aralarındaki Yaş Farkı

Ünlü çiftlerin aralarındaki yaş farklarına, Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan arasındaki yaş farkına, Murat Boz ve Aslı Enver arasındaki yaş farkına galerimizden ulaşabilirsiniz.

ÜNLÜ ÇİFTLERİN ARALARINDAKİ YAŞ FARKI

Söz konusu aşk olduğunda, birçok ünlü yaş farkını önemsemiyor.

NESLİHAN ATAGÜL - KADİR DOĞULU, 9 Temmuz Cuma akşamı evlenen çiftin arasında 10 yaş fark var.

PINAR DİLEK - TARKAN, Nisan ayında dünya evine giren Tarkan ve eşi arasında 13 yaş fark bulunuyor.

BERGÜZAR KOREL - HALİT ERGENÇ, 1970 doğumlu Halit Ergenç ile 1982 doğumlu Bergüzar Korel 2009 yılında evlendi. Aralarında 12 yaş farkı var. Çiftin Ali adında bir oğlu dünyaya geldi.

PINAR ALTUĞ - YAĞMUR ATACAN, Pınar Altuğ Yağmur Atacan çiftinin evlilikleri de bir döneme damgasını vurmuştu. Aralarında 10 yaş bulunan çift, 2008 yılında evlendi. Çiftin Su isminde bir kız çocukları var.

CHLOE LOUGHNAN - SERDAR ORTAÇ, Serdar ve Chloe'nin arasındaki yaş farkı 22. Hatta Serdar Ortaç Chloe'nin babasından da büyük.

ASLI ENVER - MURAT BOZ, Murat Boz ve Aslı Enver’in birlikte rol aldıkları “Kardeşim Benim” filminde başlayan dostlukları aşka dönüşmüştü. Çiftin arasında 4 yaş fark var.

SERENAY SARIKAYA - KEREM BÜRSİN, Aşkları magazin gündemine bomba gibi düşen çiftin arasında 4 yaş fark var.

ŞEYMA SUBAŞI - ACUN ILICALI, Mayıs 1969 doğumlu Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı ile arasında 21 yaş farkı var.

SİNEM KOBAL - KENAN İMİRZALIOĞLU, Geçtiğimiz Mayıs ayında dünya evine giren çiftin arasındaki yaş farkı. Kenan İmirzalıoğlu 42 , Sinem Kobal ise 29 yaşında. Yani aradaki yaş farkı 13.

BEYZA ŞEKERCİ - ENGİN HEPİLERİ, Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, “İntikam” dizisinin setinde başlayan aşklarına 2015 yılında evlilikle resmiyet kazandırmıştı. Ünlü çiftin arasındaki yaş farkı 10.

GÜLŞEN - OZAN ÇOLAKOĞLU, Haziran ayı başında yurt dışında evlenen Gülşen ve Ozan Çolakoğlu arasında ise 4 yaş farkı var.

BAŞAK DİZER - KIVANÇ TATLITUĞ, Şubat ayında Paris'te dünya evine giren çiftin arasında 3 yaş fark var.

ARZUM ONAN - MEHMET ASLANTUĞ, Mehmet Aslantuğ ile arasında 12 yaş fark bulunan Arzum Onan, verdiği bir röportajda şöyle demişti: "Yaşıtım biriyle mutlu olamazdım ben. Yani onun olgunluğu, hayat tecrübesi, olaylara bakış açısından anlıyorum ki, o 12 yaş fark, olması gereken bir fark."


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr