20.02.2019-09:00 (Son Güncelleme:20.02.2019-08:56)

UEFA Şampiyonlar Ligi: Liverpool 0 - 0 Bayern Münih / Maç Sonucu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool-Bayern Münih ve Lyon-Barcelona arasında düzenlenen son 16 turu ilk maçlarında hiç gol atılamadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool-Bayern Münih ve Lyon-Barcelona arasında düzenlenen son 16 turu ilk maçlarında hiç gol atılamadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçlarında Liverpool, misafir ettiği Bayern Münih ile, Barcelona ise deplasmanda Olympique Lyon ile golsüz beraberlik yaşadı.

Avrupa futbolunun kulüp seviyesindeki bir numaralı etkinliği Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu, iki karşılaşma ile sürdü.

Anfield Stadı'nda gerçekleşen maçta Almanya takımı Bayern Münih'i misafir eden İngiltere temsilcisi Liverpool, rakibine kıyasla daha hareketli bir performans gösterdiği karşılaşmada Muhammed Salah ve Sadio Mane ile yakaladığı gol pozisyonlarını kullanamadı ve mücadele 0-0 beraberlikle bitti.

Bayern Münihli Joshua Kimmich, maçta gördüğü sarı karttan sonra cezalı duruma düştü bu sebeple rövanş maçında sahaya çıkamayacak.

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği günün diğer maçında ise İspanya takımı Barcelona, birçok gol pozisyonundan faydalanamadığı mücadelede misafir olduğu Fransa ekibi Olympique Lyon ile 0-0 berabere kaldı.

Bu nedenle iki takım da bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yenilgisizliğini devam ettirdi.

İki maçın rövanşı da 13 Mart'ta düzenlenecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr