30.11.2021-18:12 (Son Güncelleme:30.11.2021-18:12)

Türkiye Güzeli Şevval Şahin’in Sevgilisine Yakalama Kararı Çıktı!

2018’de katıldığı Miss Turkey yarışmasında elde ettiği birincilikle ismini duyuran Şevval Şahin’in sevgilisi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İşte karara ilişkin detaylar…

Miss Turkey 2018 yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin ve yaşadığı aşk silsilesi gündemden düşmemeye devam ediyor. Güzel mankenin çalkantılı aşk yaşadığı Yiğit Marcus Aral hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Çiftin ayrıldığı dönemde kıskançlık krizine giren Aral, Şahin’in görüştüğü Sabancıların torunu Kerem Kamışlı’yı İstanbul boğazına atmıştı. Şiddete eğilim gösteren Aral sözleriyle de tehdit ederek; “Sen nasıl bizim aramıza girersin, bitmemiş ilişkiye müdahale edersin, seni bulurum, peşini bırakmam, seni bitiririm” diyip karşısına çıkmıştı. Bu skandal olayların ardından Sabancı’ların torunu Kerem Kamışlı kendisini denize atan Aral’a dava açmıştı.

ŞEVVAL ŞAHİN'İN SEVGİLİSİ MAHKEMEDEN KAÇTI

Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşen duruşmaya sanık Yiğit Marcus Aral ve müşteki Kerem Kamışlı katılmadı. Her ikisini de temsilen duruşmada avukatları yer aldı. Kerem Kamışlı’nın avukatı Rezan Epözdemir müvekkilinin Kocaeli’nde yaşadığını ve talimatla beyanının alınmasını talep etti. Yiğit Marcus Aral’ın avukatı ise müvekkilinin duruşmaya katılamama nedeni olarak yurt dışında olduğunu gerekçesini belirtti. Koronavirüs testinin pozitif çıkması sebebiyle Miami’d eyaşayan müvekkilinin gelemediğini belirten sanığın avukatı, tanık Şevval Şahin’in de Londra’da olduğunu söyledi.


İŞLETME ŞEFİ TANIK OLDU

Magazin gündemine bomba gibi düşen skandal olayın ardından işletme şefi Erol Kayım tanık olarak dinlendi. Kayım o günki olayla ilgili; “Kerem Kamışlı ve Şevval Şahin akşam restorana geldiler. Kendilerine hizmet ettik, 40 dakika geçtikten sonra deniz yoluyla sanık Yiğit Aral geldi. Onların masasına oturdu. Oturduktan yaklaşık 10 dakika sonra yüksek sesle tartışmaya başladılar. Şevval Hanım'la da tartıştılar. Sanık, Kerem Kamışlı'ya 'aramıza girdin, seni bitireceğim' gibi sözler söyledi. Bunun üzerine Şevval Şahin de tartışmaya dahil oldu. Kerem Kamışlı'ya 'Seni öldürürüm, bitiririm' dedi ve sandalyeyle birlikte Kamışlı'yı denize attı. Boğaz çok akıntılı olduğu için biz denize atlayamadık. Masa örtülerini denize sarkıttık. Masa örtülerine tutundu. Biz o şekilde müştekiyi yukarı çıkardık. Biz müştekiyi çıkarırken sanık elindeki telefon ile fotoğraf ya da video çekiyordu. Sanık Kerem Bey'e video çekerken 'Ne oldu denize mi düştün, işte böyle olur' tarzında konuşuyordu” ifadesinde bulundu. Mekanda garsonluk yapan Volkan Urun ise duruşmayla ilgili "Kerem Bey bize doğru dönerek, 'Şefi çağırır mısınız, şunu kaldırın masamdan' dediğinin altını çizdi.

ARAL BOĞAZA ATMIŞTI

Kerem Kamışlı’nın avukatı boğaza atılan müvekkili hakkında; “Kerem Kamışlı, Şevval Şahin ile yemek yerken Şevval Şahin'in önceki sevgilisi restorana gelip hakaretler ederek müştekiyi denize itmiştir. Olay yeri inceleme raporuna göre derinlik 345 santimetredir. İttiği zaman müştekinin denize düşeceği kesindir. Müşteki denizden çıktıktan sonra dahi müştekiyi yaralamaya çalışmaya devam etmiştir. Denize sıfır, boğaz akıntısı da mevcut. Yüzme bilen birisinin de boğulma ihtimali mevcuttur” diyerek Aral’ın eyleminin oldukça tehlikeli boyutlara varabileceğini belirtti.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr