02.11.2021-13:52 (Son Güncelleme:14.02.2022-11:12)

Turizm Sektörünü Değiştirecek Olan Kripto Para Ariva Token Nedir?

Ariva Token Turizm sektöründe öncü girişimlerden biri olmayı ve sektörde köklü bir değişim yaratmayı hedefliyor. Peki, Ariva Token geleceği nedir?

Son zamanlarda alt coinler çoğalmaya başladı ve her şeyin tokenı çıkıyor. Ülkemizde futbol takımlarının tokenları revaçta. Altay’ın tokenları ön siparişteyken tükendiği düşünülürse tokenların ne kadar ülke insanı tarafından sevildiğini anlaşılıyor. Turizm sektörüne odaklanan Ariva token da kendini göstermeye başlayan kripto paralardan. Peki, Ariva token nedir?

ARIVA TOKEN NEDİR?

Son dönemlerdeki kripto para bolluğunda öne çıkan paralardan biri Ariva Token (ARV) oldu. Ariva ya da kısaltmasıyla ARV, küresel ve yerel turizmde seyahat ağlarında kullanılması için tasarlanmış bir kripto paradır. Ariva’nın kendi blok zinciri yoktur. Ariva projesi, Seyahat ağlarında kullanılma planı yakın gelecek içindir. Yerel ve küresel hizmet sağlayıcılarıyla buluşup deneyimlerinden ve başarılarından yararlanıp kripto para birimini kullanarak rezervasyon yapabilecekleri bir ağdır. Platformda değerli içerik paylaşarak kripto para birimi kazanma ihtimali bulunan B2C seyahat ağıdır.


Dünya ekonomisinin en büyük hacimli sektörlerinden biri olan turizm ve seyahat işlemlerinde uluslararası yüksek hacimli para transferlerinin kaldırılması ve yerine kripto para gibi daha az yorucu bir ödeme şeklinin gelmesi için üretildi. Döviz karmaşıklığını ortadan kaldırmak isteyen Ariva tokenın en temel hedefi, her ülkede kullanılacak bir para birimi yaratmak ve her ülkenin kendi para birimi sebebiyle döviz kuru karmaşıklığının zahmetinden kurtulmak.

ARIVA TOKEN KİMİN?

Ariva Co.’nun yarattığı Ariva Tokenin şu an 71 binden fazla sahibi bulunuyor. Turizm sektörünü kökünden değiştirmek isteyen Ariva, sadece kripto para çıkarıp yatırım amaçlı hayatını sürdürmek istemiyor. Aynı zamanda turizm sektöründe sürekli kullanılan bir kripto para olmak istiyor.


ARIVA TOKEN NASIL VE NEREDEN ALINIR?

Ariva Token internet üzerinden çoğu bankada bulunabiliyor. Token yardımıyla uçak ve otel rezervasyonları yapmak ve otel değerlendirmeleri paylaşmak için ödül mekanizması olarak kullanılabilir. PancakeSwap, Gate.io, XT.com, Probit Global gibi sitelerden alınabiliyor.

ARIVA TOKEN'A YATIRIM YAPILIR MI

Ariva, seyahat sektörünü değiştirmeyi amaçlıyor. Platformun yerel kripto para birimi Ariva token, kripto para ödemeyle seyahat sistemine yenilik getirmeyi hedefliyor. Bu proje, kripto para uzmanları tarafından oldukça olumlu karşılanmaktadır. Koronavirüs sebebiyle turizm sektörü endişe verici halde ama ilerleyen dönemlerde Ariva Tokenin fiyatı çok yükselebilir.

ARIVA SON DAKİKA FİYATI

Ariva’nın son durum fiyatı 0,005679 TL iken piyasa değeri 356,695,013TRY durumundadır.

NOT: BU İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TÜM SORUMLULUK OKUYUCUYA AİTTİR.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr