10.01.2022-13:51 (Son Güncelleme:10.01.2022-14:05)

Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Belçikalı futbolcu Jason Denayer ile Galatasaray'ın da ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.

1


Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Belçikalı futbolcu Jason Denayer ile Galatasaray'ın da ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.

2


Bordo mavililerin transfer gündeminde olan futbolcuyla son olarak Galatasaray'ın da ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Galatasaray'ın eski futbolcusunu transfer etmek için ısrarcı olduğu aktarılıyor.

3


Süper Lig devleri Galatasaray ve Trabzonspor'un, Lyon formasını terleten stoper futbolcu Jason Denayer'in transferi için kolladı sıvadığı belirtiliyor.

4


İki takımda transfer için devreye girerken futbolcunun Türkiye'ye yeniden transfer olmaya ise oldukça sıcak baktığı öğrenildi.

5


Bu anlamda futbolcunun transferi için iki takım arasında transfer savaşının kızıştığı öğrenildi. Futbolcuyla ilgili gelişmeler gerek Galatasaray taraftarı gerek Trabzonspor taraftarı tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor.

6


Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer listesinde olan futbolcu Manchester City altyapısında başladığı futbol kariyerinin ardından Celtic'e transfer oldu.

7


Sonrasında ise 2015 yılında Galatasaray'ın yolunu tuttu. Galatasaray ile Türkiye Kupası zaferi yaşayan futbolcu ardından Manchester City'den Sunderland 'e kiralık olarak gitti.

8


Galatasaray'a 2017 yılında geri dönen futbolcu sonrasında ise Fransız ekibi Lyon'a gitti. Futbolcu, Lyon performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca Belçika Milli Takımı'nın futbolcusudur.

Trabzonspor'un Transfer Etmek İstediği Jason Denayer İçin Galatasaray'da Devreye Girdi!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR