03.09.2022-10:33 (Son Güncelleme:28.11.2022-15:00)
>

Sosyal medya platformu olan TikTok’ta yeni akım yok artık dedirtti. İnsanlar sürekli yeni bir akımla mide bulandırmaya devam ediyor. Son akım artık sınırları aştı. Uzmanlar bile uyarıyor. İşte detaylar...

1

Perine güneşlenmesi


TikTok’ta yeni akım haline gelen bu olayda insanlar kamuya açık alanda çırılçıplak soyunarak cinsel organlarını güneşlendiriyorlar. Bu akıma Perine güneşlenmesi adı verildi.

2

Enerji arttırıyor


Kendilerini uzman ilan eden TikTok fenomenleri cinsel organları güneşlendirmenin enerjilerini arttırdığını söylüyor. Gerçek uzmanlar ise tam aksini söylüyor.

3

Uzmanlar uyardı


Perine güneşlenmesi fikri aslında, o bölgedeki D vitaminini arttırmak ve konsantrasyonu, yaratıcılığı, uykuyu geliştirmek için enerji takviyesi almaktır.

4

Video büyük ilgi gördü


TikTok fenomeni Pauly Long’un çektiği bu video 9 milyon kişi tarafından izlendi. Kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi gördü.

5

Akım oldu


Videoya yazdığı not ise: "Bir düşünün... neden vücudunuzun en hayati bölgesine güneşlenmiyorsunuz? Vücut parçanızı güneşten ne kadar çok saklarsanız, o kadar zayıflar."

6

Cilt kanseri olabilir


TikTok fenomeni Pauly Long’un bu videosuna karşılık uzmanlar yanıt verdi. İnsanların cilt kanseri olabileceğini dile getirdi.

7

Uzmanlar tepki gösterdi


TikTok platformunda videolar paylaşan dermatolog Dr. Dustin Portlea, o akıma "O bölgeden deri kanserleri olmak istemezsiniz." şeklinde tepki gösterdi.

8


Ayrıca "Evet, dikkat ve meditasyon uygulamak ve D vitamini dozunuzu almak zihinsel ve fiziksel sağlık için faydalıdır, ancak bu süreçte cildinizi güneşe maruz kalmaktan korumalısınız" sözlerini de ekledi.

TikTok’ta yeni akım mide bulandırdı! Uzmanlar ise çıldırıyor: Çırılçıplak soyunup cinsel organları...
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Yeni nesil pantolonların bacak arası ned...

Bu soyisimlerle insan içine çıkmak yürek...

Parmaklarınızdaki esrarengiz sır! Kişise...

Tıp tarihinde bir ilk! Doğuma giden kadı...

Hakan Ural canlı yayında şok geçirdi: Ad...

Asırlık arşiv ortaya çıktı: İşte Türk bo...

Kenan İmirzalıoğlu gülme krizine girdi:...

Netflix bu kez sınırlarını aştı! Aşk Ada...

Survivor'un ilk ve tek kadın şampiyonu M...

Konserde facia gibi kaza: Ünlü şarkıcı h...