18.01.2022-13:52 (Son Güncelleme:18.01.2022-15:29)

TFF Süper Lig'de Sezonun Adına Ahmet Çalık'ın İsmini Verdi!

Türkiye Futbol Federasyonu, bu sezona geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık'ın adını verme kararı aldı.

Geçtiğimiz hafta Konyaspor'un yıldız futbolcusu Ahmet Çalık hayatını kaybetmişti. Yıldız futbolcu Ahmet Çalık'ın vefatı tüm Türkiye'yi derinden yasa boğdu. Yıldız futbolcunun acı kaybı herkesi derinden etkiledi. Futbolcunun vefatının ardından, yeni gelişmeler yaşanıyor. Hayatını kaybetmesiyle herkesi derinden sarsan futbolcu hakkında Türkiye Futbol Fedarasyonu'ndan anlamlı bir karar geldi.

YENİ SEZONA İSMİ VERİLECEK

Yakın zamanda geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Konyaspor'un yıldız futbolcusu Ahmet Çalık hakkında Türkiye Futbol Federasyonun'dan çok önemli bir karar geldi. Türkiye Futbol Federasyonu bu sezonun isminin 'Ahmet Çalık Sezonu' olmasına karar verdi.


KARAR ALKIŞ ALDI

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Konyaspor'un hayatını kaybeden futbolcusu Ahmet Çalık hakkında aldığı karar, herkesin yoğun dikkatini çekti. Bu sezona vefat eden futbolcunun isminin konulması taraftarlar tarafından büyük alkış aldı. Yaşanan gelişmeler büyük bir dikkatle takip ediliyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr