07.04.2022-10:20 (Son Güncelleme:07.04.2022-10:33)

MHK ve TFF'nin aldığı ortak karar doğrultusunda hakemliğini noktalayan Cüneyt Çakır'a İsviçre Futbol Federasyonu'ndan teklif gelmişti. Cüneyt Çakır'ın da Dünya Kupası'na gitmek adına bu teklife sıcak baktığı öğrenilmişti. Son olarak ise TFF'den izin bekleyen hakeme beklenen iznin çıktığı aktarıldı.

1


MHK ve TFF'nin aldığı ortak karar doğrultusunda hakemliğini noktalayan Cüneyt Çakır'a İsviçre Futbol Federasyonu'ndan teklif gelmişti.

2


Cüneyt Çakır'ın da Dünya Kupası'na gitmek adına bu teklife sıcak baktığı öğrenilmişti. Son olarak ise TFF'den izin bekleyen hakeme beklenen iznin çıktığı aktarıldı.

3


TFF ve MHK'nın aldığı ortak karar doğrultusunda Süper Lig kariyeri sona eren Cüneyt Çakır ile ilgili flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cüneyt Çakır ve birçok hakem alınan kararla görev dışı kalmıştı. Cüneyt Çakır hakkında alınan bu karar gündeme bomba gibi düşmüştü

4


Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda da bu anlamda görev alamayacak olan hakeme sevindiren haber geldi.

5


Türkiye'de hakemlik görevi sona eren Cüneyt Çakır'a İsviçre'de teklif gelmişti. İsviçre'den gelen teklife Dünya Kupası'na gidebilmek adına sıcak bakan Cüneyt Çakır'ın TFF'den izin beklediği biliniyordu. Son gelen bilgilere göre TFF'den Cüneyt Çakır'a onay çıktı.

6


Cüneyt Çakır'ın İsviçre'de görev alması halinde aktif hakemlik kariyerinin devam edeceği için Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na gidebileceği konuşuluyor.

7


Bu anlamda yaşanan gelişme Cüneyt Çakır ve ekibinde büyük bir heyecana neden olmuş durumda. Cüneyt Çakır ile ilgili gelişmeler ise büyük bir merakla takip edilmekte.

TFF Cüneyt Çakır'ın İsviçre'de hakemlik yapmasına izin verdi!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR