20.11.2019-10:22 (Son Güncelleme:20.11.2019-10:02)

Terazi Akrep Yay Oğlak Kova Balık Günlük Burç Yorumları (20 Kasım)

Terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık, burçları için 20 kasım günlük burç yorumları sizler için haberimizde...

Astrolojı ye göre terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık, burçları için 20 kasım günlük burç yorumları sizler için haberimizde...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI(20 KASIM)

Terazi: Bu aralar finansal konularda daha radikal kararlar alarak adımlar atıyorsun, planlarını iyi yaptığından emin olmanı öneririz.

Akrep: Uzun zamandır iç dünyanızla ilgilenmeniz sona erdi ve artık motivasyonunuz yüksek, dış dünyaya açılma zamanınızdasınız. Aklınızda planladığınız projeleriniz çin bugün önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

Yay: Kariyer yaşamında yükselmeyi hedefleyen yaylar, bugün beklenmedik setlerle karşılaşabilir. Bu durumlarla başedebilecek güce sahipsiniz daha sabırlı olmaya çalısın.

Oğlak: Aşk hayatlarında hareketlenmeler olan oğlaklar icin bugün renkli bir gün olabilir. Haftasonu sizi bekleyen bir takım güzel süprrizler olabilir.

Kova: Ağır ağır verdiğiniz kararlar doğrultusunda sakin yaşantınıza devam ediyorsunuz. Aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Balık: Eğitimde olan balıklar için bugün rahatlama yaşayacakları bir gün , keyifli balıklar teknolojik ürünlere meraklanarak harrcama yapabilirler, haftasonunu beklemelerini tavsiye ederiz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr