04.06.2022-14:42 (Son Güncelleme:04.06.2022-15:34)
>

Survivor'ın geçen yıl ve bu yıl dikkat çeken yarışmacılarından olan Aycan Yanaç, yarışma hakkında merak edilen her şeyi açık sözlülükle anlattı. Detaylar haberimizde.

1


''Survivor 'da kadınlar regl olduklarında nasıl yarışıyordu?'' sorusuna Survivor Aycan şu yanıtı verdi: ''Biz regl olamıyorduk. Yemek yiyemiyorduk. Vitamin, enerji alamadığımız için regl olamıyorduk. Olmuyordu, bir süreden sonra zaten ayaklarımız su topluyordu. Ayak bileklerimiz şişiyordu. Bilmiyorum fark ettiniz mi biz kadınlar şişmeye başlıyorduk. Sonlara doğru ödülleri kazandık. O zaman kendimize geliyorduk. Başlarda çok kötüydü hiç regl olmuyorduk.'' dedi.

2


Aycan Yanaç ''İç çamaşırı giyebiliyor muydunuz?'' sorusuna ise şu cevabı verdi: ''Tabii ki de üstümüzde kıyafet tek bir tane vardı. Ara sıra değiştiriyorduk. Ceketimiz, uzun eşofmanımız vardı. İki üç tane de iç çamaşırına çantamızda izin veriyorlardı.''

3


Survivor'da kadınlara dair merak edilenlerin sıklıkla gündem oluyor. Bunlardan biri ise kadın yarışmacıların tüylerini nasıl aldığıydı. Aycan Yanaç ''Tüylerinizi nasıl alıyordunuz?'' sorusuna ''Genellikle bütün kadınlar Survivor’a gitmeden lazer oluyorlar. Kimsenin ağdaya ya da jilete ihtiyacı olmuyordu. Öyle bir problem yaşamıyorduk'' cevabını verdi.

4

5

6

7

8

Survivor'ın eski yarışmacısı Aycan Yanaç ada hayatı hakkında merak edilenleri cevapladı
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Kızılcık Şerbeti’nin gerçekte kimin hika...

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisind...

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiğ...

Sibel Can'a iş insanı hayranından dudak...

Gönül Dağı setinde taciz şoku: ''Zorla d...

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Tak...

Kızıl Goncalar dizisinde ses getiren sah...

Müge Anlı'da mide bulandıran olay! 29 ya...

Kızılcık Şerbeti'nde Umut Nursema'yı kim...

İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e zeh...