03.08.2022-09:23 (Son Güncelleme:03.08.2022-09:30)
>

Survivor’da iki sezon boyunca mücadele eden Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla gündeme damga vurmuştu. Şimdilerde kalbini alman güzele kaptıran Yağcı, sevgilisiyle kameralara yakalandı.

1

Nisa'yla ayrılığından sonra yeni aşk!


Nisa Bölükbaşı’yla ayrılığından sonra gönlünü alman Laura Celine'ye kaptıran Barış Murat Yağcı, sevgilisiyle görüntülendi.

2

Kameralara yakalandı


Uzun süredir Survivor yarışması sebebiyle ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı, kameralara çok fena yakalandı.

3

Muhabirlerden kaçamadı


Mekan çıkışında gazetecilere yakalanmamak için farklı sokaklardan gitmeyi tercih eden Barış Murat Yağcı, kameramanlardan kaçamadı.

4

Sevgilisiyle ifşa oldu


Yağcı, "Sizlere yakalanmamak için arka sokaklardan yürümeyi tercih etmiştik. Helal olsun bizi burada da yakaladınız" dedi.

5

Oyunculuktan bahsetti


Muhabirlerle sohbet etmeye başlayan Yağcı, "Dizi ve film teklifleri geliyor, onları değerlendiriyorum. Ayrıca Survivor'da yaşadığım sakatlığımdan dolayı dizimden ufak bir operasyon geçireceğim. 2-3 hafta ayağa kalkamayacağım" dedi.

6

Müzik kariyeri


Yeni bir şarkı çıkaran oyuncu "Müzik kariyeriniz devam edecek mi?" sorusuna, "Bu şarkıyı yaparak bana destek olan insanlara vefa borcumu ödedim. Denemek için yaptım. Bu saatten sonra single çıkarmam, sesi olanlar şarkı söylesin" yanıtını verdi.

7

Evlilik soruları


Evlilik sorularına ise "Güzel giden bir ilişkim var. Sevgilime Almanya'da yaşıyor. Şimdilik evlilik ve çocuk düşüncemiz yok. Ama 2-3 sene içerisinde de evlenmiş olmam gerek, yaş geçiyor. Evlilik çok kritik bir karar" cevabını verdi.

8

Ülkeyi terk ediyor


Yurt dışına taşınmayı düşündüğünü "Ekonomik koşullar tam anlamıyla düzelmezse yurt dışına yerleşebilirim" sözleriyle belirtti. Sevenleri bu duruma çok üzüldü. Yeni sevgilisinin ise Nisa ile daha önceden tanışık olduğu söyleniyor.

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı’ndan ayrılan Barış Murat Yağcı yeni sevgilisiyle yakalandı! Ünlü oyuncu herkesin içinde öyle bir halde yakalandı ki...
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Adnan Oktar ve örgütü Gaddar'da: Dağhan,...

Survivor Yaman'a yüz kızartan cinsellik...

Ünlü şarkıcı iç çamaşırlarıyla alışveriş...

Onların Bu Hallerini Hiç Görmediniz Karş...

Skandal iddia sosyal medyayı salladı: Af...

Kardeşlerim dizisinin yıldız oyuncusuna...

Yalı Çapkını Seyran'ın hastalığı ne? Sey...

Survivor Yunanistan aşk adası oldu! Kame...

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil’in cinsiyet d...

Kuruluş Osman'ın yıldız oyuncusu Saruhan...