04.06.2022-12:59 (Son Güncelleme:16.06.2022-12:22)

Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren MKE Ankaragücü çok konuşulacak bir transfere imza atma peşinde. Ankara ekibi İngiliz golcü yıldız Danny Welbeck'in transferi için kolları sıvadı. 31 yaşındaki santrafor ile ilgili yaşanan gelişmeler taraftarları heyecanlandırdı.

1

Sürpriz golcü gündeme geldi


Süper Lig'e çıkarak büyük bir başarıya imza atan MKE Ankaragücü ligde kalıcı olmak istiyor. Başkent ekibinde bu anlamda transferde sürpriz isimler gündemde yer alırken son olarak ilgilenilen ismin Welbeck olduğu öğrenildi.

2

Yoğun mesai harcıyorlar


Ankaragücü'nün İngiliz yıldız ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ve oyuncu için yoğun mesai harcamaya başladığı aktarıldı.

3

Süper Lig başarını futbolcuyla süslemek istiyorlar


Ankaragücü Süper Lig'e çıkmasından sonra bu başarıyı etkili bir transferle süslemek istiyor. Takımda bu anlamda gündeme gelen isim ise Welbeck oldu.

4

Transferde ses getirmeyi hedefliyorlar


Ankara ekibinin golcü yıldızı takıma getirerek transferde büyük ses getirmeyi planladığı aktarılıyor. Oyuncunun menajeriyle temasa geçildiği ve yakında resmi girişimlerin olacağı aktarıldı.

5

Yeşil ışık yaktı


Ayrıca Welbeck'in de kendisine duyulan ilgiden oldukça memnun olduğu ve transfere yeşil ışık yaktığı aktarılıyor. Bu anlamda transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

6

Kariyerine Manchester'da başladı


Futbol hayatına Manchester United'ın altyapısında başlayan futbolcu bir dönem İngiliz ekibi Preston'a kiralandı. Ardından Sunderland takımına kiralandı.

7

İngiliz ekiplerinde boy gösterdi


Sonrasında ise Arsenal'e transfer oldu. Arsenal'ın ardından bir başka İngiliz ekibi Watford'un yolunu tuttu.

8

Son taliplisi Ankaragücü oldu


Arsenal'ın ardından bir başka İngiliz ekibi Watford'un yolunu tuttu. Watford sonrasında ise son olarak Brighton'da oynuyordu. Oyuncu ile son olarak ilgilenen takımın ise Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü olduğu öğrenildi.

Süper Lig'in yeni ekibi MKE Ankaragücü, Danny Welbeck'i transfer etmek istiyor!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR