09.06.2022-12:32 (Son Güncelleme:22.07.2022-09:23)

Bu sezon Süper Lig'e yükselerek büyük bir başarı ortaya koyan İstanbulspor çok konuşulacak bir transfere imza atmak üzere. İstanbulspor'un Danimarkalı dünya yıldızı Christian Eriksen'in transfer için kolları sıvadığı öğrenildi. Ortaya çıkan gelişme büyük yankı uyandırdı.

1

Sahalara geri döndü


EURO 2020'de geçirdiği kapl krizi sonrasında futbol hayatı bitme noktasına gelen ve Inter ile olan sözleşmesini fesheden Eriksen, 31 Ocak'ta Brentfor ile anlaşarak sahalara geri dönmüştü.

2

İngiltere'de performansı alkış aldı


Premier Lig ekibinde 11 karşılaşmaya çıkan ve gösterdiği performansla eski günlerini anımsatan Danimarkalı yıldıza Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren İstanbulspor talip oldu.

3

Teklif sundular


İstanbulspor'un tecrübeli yıldıza teklif sunduğu ve oyuncudan gelecek net cevabı beklemeye başladığı aktarıldı.

4

Olumlu bakıyor


Eriksen'in İstanbul'da yaşamak için gelen teklife sıcak baktığı aktarılırken transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

5

Futbolseverleri heyecanlandırdı


İstanbulspor'un Danimarkalı yıldız ile yakından ilgilenmesi gerek İstanbulspor taraftarlarını gerek diğer futbolseverleri oldukça heyecanlandırdı.

6

Geleceği merak konusu oldu


Bu anlamda yıldız futbolcu Eriksen'in geleceği de büyük merak konusu haline gelmiş durumda. Futbolseverler oyuncu ile ilgili gelişmeleri yakın takibe aldılar.

7

Futbol dünyasının sevdiği isimlerden


Danimarkalı yıldız gerek oynadığı futbol gerek sahadaki duruşu ile futbol dünyası tarafından sevilen bir isim haline gelmiş durumda. On numara pozisyonunda önemli işler yapan yıldız isim yan mevki olarak merkez orta saha ve orta saha sol olarak görev alabiliyor.

8

Ligde kalıcı olmak istiyorlar


Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren İstanbulspor etkili bir kadro kurarak ligde kalıcı olmak istiyorlar. Bu anlamda transferde de ciddi hamleler yapmak istiyorlar. İstanbulspor'un bu anlamda gözüne kestirdiği isim Danimarkalı yıldız Eriksen oldu. Futbolcunun ise transfere yeşil ışık yaktığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren İstanbulspor transferde gözüne Christian Eriksen'i kestirdi!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR