06.06.2022-16:29 (Son Güncelleme:16.06.2022-14:34)

TFF 1. Lig Play-Off'ta şampiyon olarak Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren İstanbulspor'un kalecisi Alperen Uysal ile ilgili kritik bir gelişme yaşandı. File bekçisi Akdeniz ekibi Antalyaspor'a transfer oldu.

1

Önemli başarıda pay sahibi olmuştu


Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren İstanbulspor'da şüphesiz en büyük pay sahiplerinden birisi kaleci Apleren Uysal'dı. File bekçisi performansıyla takımının üst lige çıkmasında önemli rol oynamıştı.

2

Yeni durağı Antalya oldu


Kalecinin bu büyük başarısı sonrası geleceği merak konusu olurken flaş bir gelişme yaşandı ve Antalyaspor'un yolunu tuttu.

3

Sözleşme imzaladı


Gelen son bilgilere göre Antalyaspor 28 yaşındaki file bekçisi Alperen Uysal ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

4

Transfer detayları gün yüzüne çıkıyor


Yaşanan bu gelişme taraftarlar tarafından oldukça dikkat çekti. Futbolcu ile ilgili en yakın resmi anlaşmanın yapılması ve transfer ayrıntılarının gelmesi bekleniyor.

5

Pek çok takımın hedefindeydi


Alperen Uysal, İstanbulspor'un Süper Lig'e yükselmesinde çok büyük pay sahibi oldu. Özellikle Bandırmaspor ile oynanan final maçında da dikkatleri üzerine çeken oyuncu pek çok takımın transfer radarına girmişti.

6

Akdeniz ekibi hızlı davrandı


Oyuncuyu kadrosuna katmayı başaran takım ise Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor oldu.

7

Galatasraay alt yapısında yetişti


File bekçisi futbol hayatına Galatasaray'ın altyapısında başladı. Ardından takımın U21 seviyesine yükseldi. Galatasaray sonrasında Gaziantepspor'a kiralık olarak gitti.

8

Son zamanlarda gözler onun üzerinde


Gaziantepspor sonrasında Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Rizespor'dan ise son olarak İstanbulspor'un yolunu tuttu. İstanbulspor ile Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Alperen Uysal dikkatleri üzerine çekti.

Süper Lig'e yükselen İstanbulspor'un kalecisi Alperen Uysal, Antalyaspor'a transfer oldu!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR