28.04.2022-14:56 (Son Güncelleme:06.05.2022-22:00)

Süper Lig Hatayspor - Trabzonspor karşılaşması

Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak olan Hatayspor - Trabzonspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Şampiyon Trabzonspor, Hatayspor ile 1-1 berabere kalıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak olan Hatayspor - Trabzonspor karşılaşması için taraftarlar nefeslerini tuttu. Spor Toto Süper Lig'de haftanın merakla beklenen karşılaşması öncesinde Trabzonspor'un şampiyonluğu ilan etmiş olması dikkatleri çekiyor. Haftalardır ligde iyi günler geçirmeyen Hatayspor, son zamanlarda iyi günlerden geçmiyor. Ligde kalan haftalarda son maçlardaki kötü performansını unutturarak galibiyet serisi yakalamak isteyen Hatayspor taraftarı önünde Trabzonspor karşısında galip gelmek istiyor. Konuk ekip Trabzonspor'da ise halen şampiyonluk coşkusu yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden bordo mavililer kalan haftalarda da galibiyet serisini devam ettirerek muhteşem performansını devam ettirmek istiyor. Trabzonspor, Hatayspor deplasmanından üç puanla ayrılmak istiyor.


Ne zaman oynanacak?

Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 6 Mayıs Cuma günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak olan Hatayspor - Trabzonspor mücadelesi saat 20:00'da oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak olan Hatayspor - Trabzonspor karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak olan Hatayspor - Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Volkan Bayarslan olarak açıklandı.

VAR hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Hatayspor - Trabzonspor müsabakasının VAR hakemi Emre Malok olarak açıklandı.

Karşılaşmanın ilk 11'leri

Hatayspor : Munir, Sadık, Isaac, Burak, Samuel, Onur, Mehdi, Dylan, Saba, Ayoub, Bertuğ
Trabzonspor : Uğurcan, İsmail, Serkan, Hugo, Ahmetcan, Berat, Murat Cem, Bakasetas, Yusuf, Kouassi, Djaniny

mesutspor79@gmail.com