06.01.2022-12:03 (Son Güncelleme:10.01.2022-22:04)

Süper Lig Fenerbahçe-Adana Demirspor Karşılaşması

Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapılıyor.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor'u konuk ediyor. Karşılaşmada ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmada ikinci yarı golle başladı. Adana Demirspor, Fenerbahçe karşısında 2-1 öne geçti. Maç sonunda Adana Demirspor, Fenerbahçe deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrılıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Adana Demirspİlk yarıda Fenerbahçe, Valencia'nın penaltı golüyle 1-0 önde.or karşılaşması hem zirve hattını hem küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Fenerbahçe'de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratırken Başkan Ali Koç ve futbolculara taraftarlar çok yoğun tepkiler gösteriyor. Geçtiğimiz haftalarda Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe henüz yeni bir teknik adamla anlaşmadı. Sarı lacivertlilerde ligde son olarak Kadiköy'de alınan Yeni Malatyaspor galibiyeti moralleri yerine getirse de Fenerbahçe arka arkaya galibiyetler alarak uzaklaştığı zirve hattına yeniden yaklaşmak istiyor. Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe topladığı 32 puan ile birlikte ligin 4. sırasında yer alıyor. Konuk ekip Adana Demirspor ise bu sezon yükseldiği Süper Lig'de hem yaptığı transferler hem oynadığı oyun ile birlikte büyük bir beğeni toplamayı başardı. Adana Demirspor'da sezona Teknik Direktör Samet Aybaba ile başlanmış ancak sonrasında İtalyan teknik adam Vincenzo Montella göreve getirilmişti. Özellikle Galatasaray'dan kiralanan Yunus Akgün'ün muhteşem performansı, kaleci Muric'in kalesini gole kapatması ve Mario Balotelli'nin golleri Adana Demirspor'da yükselişi sağlarken Adana ekibi ligde topladığı 30 puan ile birlikte ligin 6. sırasında yer alıyor.


NE ZAMAN OYNANACAK?

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 10 Ocak Pazartesi günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?


Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşması saat 20:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?


Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?


Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?


Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşmasının hakemi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Halil Umut Meler olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?


Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşmasının VAR hakemi Mete Kalkavan olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ


Fenerbahçe : Berke, Szalai, Min Jae, Novak, Osayi, Zajc, Mert, Sosa, İrfan, Pelkas, Valencia

Adana Demirspor
: Muric, Svensson, Tayyip, Samet, Kaan, Stambouli, Gökhan, Yunus, Belhanda, Vargas, Britt

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadeleler keyifli karşılaşmalara sahne oluyor. Spor Toto Süper Lig'in ilk devresinde Adana'da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe deplasmanda rakibi Adana Demirspor'u 1-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. İki ekip arasında oynanan diğer karşılaşmalar oldukça eskiye dayanırken en çok dikkat çeken detaylardan biri ise Adana Demirspor'un henüz Fenerbahçe'ye karşı galibiyet alamaması oldu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr