27.07.2022-15:07 (Son Güncelleme:24.10.2022-17:52)
>

Suç Örgütü lideri Anan Oktar’ın Çengelköy tarafında bulunan lüks villası ortaya çıktı. Cinsel saldırı suçlarının işlendiği bu villada çıkan detaylar herkesi şaşırttı. Lüks villa 3 milyon dolara satışa çıktı.

1

Lüks villası boşaltıldı


Adnan Oktar'ın suç örgütüne ait lüks villa, örgüte polis ekipleri tarafından yapılan operasyondan sonra boşaltılmıştı.

2

Yeni fotoğraflar ortaya çıktı


Adnan Oktar'ın 'Stüdyo' kodu verilen ve kiracı olduğu villanın daha önce hiç bilinmeyen yeni fotoğrafları da ortaya çıktı.

3

Yatak odası görüntüleri


Otaya çıkan fotoğraflar arasında Adnan Oktar'ın yatak odasına ait görüntüler de bulundu. Adnan Oktar ve diğer örgüt üyelerinin işlediği cinsel saldırı suçlarının neredeyse hepsi bu villada işlediği söylendi.

4

Demir kapıları


Bu villanın kapıları kurşun geçirmez demirle kaplıydı. Villanın dışında özel güvenlik kulübeleri vardı ve dış kapısında herkesin x-ray cihazıyla girdiği bir villaydı.

5

Silahlı üyeler tarafından korunuyor


7/24 suç örgütünün silahlı üyeleri tarafından korunan villaya yapılan baskında binlerce mermi, silah, tüfek, çelik yelek ve telsizler bulunmuştu.

6

Hapis cezası


İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, silahlı suç örgütü kurma ve yönetme, cinsel suçlar, FETÖ'ye yardım, siyasal veya askeri casusluk gibi birçok suçtan Adnan Oktar'a 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezası vermişlerdi.

7

68 kişi tahliye edilmişti


Fakat İstinaf Mahkemesi bu kararı bozup Oktar’ın aralarında bulunduğu örgüt yöneticileri dışındaki 68 kişiyi tahliye etti.

8

Yeniden tutuklandı


Tahliye edilen 68 kişiden 61'i hakkında 28 Mart'ta yeniden tutuklama kararı verildi. Aralarında örgütün bilindik isimlerinden Oktar Babuna'nın da bulunduğu 50 kişi İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesinin kararıyla yeniden yakalanıp cezaevine konuldu.

Suç örgütü lideri Adnan Oktar’ın günah villası ortaya çıktı! Satışa çıkarılan villanın içerisinden çıkanlar herkesi şaşkına çevirdi
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Kiracısıyla sokak ortasında birbirine gi...

Acun Ilıcalı acı haberi sosyal medyadan...

Ceyda Düvenci'nin regl açıklaması ülkeyi...

Ünlü oyuncu annesini dövdü! Magazin düny...

Tuğba Ekinci cesur dansına gelen eleştir...

Ünlü modacıdan Nilüfer'e ağır eleştiri:...

Son bölümü yetiştirememişlerdi: Bahar di...

Seda Sayan’ın 4 aydır neden otelde yaşad...

Doğuma günler kala evlenen ünlü oyuncu G...

Demet Akbağ'dan öpüşme sorusuna ortalığı...