25.01.2022-17:11 (Son Güncelleme:25.01.2022-17:29)
>

Dünya Kupası elemelerine sayılı günler kala A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz'un çağıracağı isimler belli olmaya başladı. Teknik adamın yeni isimleri takıma davet edeceği öğrenildi.

1


Dünya Kupası elemelerine sayılı günler kala A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz'un çağıracağı isimler belli olmaya başladı.

2


Teknik adamın yeni isimleri takıma davet edeceği öğrenildi.

3


A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Dünya Kupası elemelerine sayılı günler kala hazırlıklara başladı. Mart ayındaki Dünya Kupası elemeleri play-off turu için açıklanacak olan aday kadroya yeni isimler almayı planlayan teknik adamın kafasındaki isimler belli olmaya başladı.

4


Bu sezon Giresunspor kalesinde yaptığı başarılı işlerle büyük ses getiren file bekçisi Stefan Kuntz'un gündeminde yer alıyor. Fakat Okan Kocuk'a Kosova kökenli olmasından dolayı Kosova Milli Takımı'ının da ilgisi var. Bu anlamda Okan Kocuk'un milli takım tercihi büyük merak konusu oldu.

5


Galatasaray'dan, Alanyaspor'a transfer olan Emre Akbaba bu sezon dikkatleri üzerine çeken isimlerden birisi haline geldi. Futbolcu eski takımı Alanyaspor'a döndükten sonra resmen kendine geldi. Oynadığı futbolla büyük alkış alan futbolcu, attığı gollerle de ses getirdi. Emre Akbaba'nın bu anlamda Stefan Kuntz tarafından çağrılacağı belirtiliyor.

6


Trabzonspor'a transfer olduktan sonra yeniden performansı yükselen Dorukhan Toköz'ün yeniden A Milli Takım'a çağrılacağı aktarıldı. Yıldız futbolcu bu sezon Trabzonspor performansıyla alkış alıyor.

7


Galatasaray'dan, Adana Demirspor'a transfer olan Yunus Akgün gösterdiği performansla kendisine hayran bıraktı. Eski takımı Galatasaray'a attığı gollerle büyük ses getiren futbolcunun A Milli Takım'a çağrılması bekleniyor.

8


A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un, Türkiye Milli Takımı'nda oynamayı seçen Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu çağırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Genç yetenek bu sezon gösterdiği performansla yoğun alkış aldı. Fenerbahçeli genç yıldızın Türkiye performansı büyük bir merakla bekleniyor.

Stefan Kuntz A Milli Takım'a Yeni İsimleri Çağıracak!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR