18.10.2020-16:06 (Son Güncelleme:18.10.2020-16:38)

Spora Kovid-19 Engeli

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19, spor müsabakalarına yine engel oldu. İspanya’da basketbol ve futbolda ortaya çıkan tanılardan sebep, birer maç ileri tarihe ertelendi.

Yeni tip koronavirüs vaka sayılarının artması ile ertelenen fakat daha sonra tekrar başlayan spor müsabakalarını erteleme durumları yaşabiliyor. İspanya’da sporcularda Kovid-19 çıktığı için basketbol ve futbolda birer maç ertelendi.

İspanya’da bugün, 1. Basketbol Liginde olması beklenen Bilbao Basket-Real Madrid maçı, Real Madrid’in basketbolcusu Fabien Causeur’un test sonucu Kovid-19 çıkınca, maç tarihi ileri bir tarihe alındı.

Real Madrid’in 4 Ekim’de oynanacak lig maçı da, deplasmanda Herbalife Gran Canaria ile karşı karşıya gelmesi gereken Kanarya Adaları takımındaki bir sporcuda yeni tip koronavirüs tespit edilmesi nedeniyle erteleme yaşanmıştı. İspanyol futbolunda Kovid-19 nedeniyle erteleme yaşanan ilk maç ise 2. Lig’deki Alcorcon-Ponferradina olmuştu.

Alcorcon’da 4 futbolcunun Kovid-19 testinin pozitif neticelenmesiyle, bugün gerçekleşecek olan maç için de erteleme kararı alındı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr