10.11.2021-11:17 (Son Güncelleme:10.11.2021-11:36)

Son Dakika: Meksika'da Yaşanan Trafik Kazasında 12 Kişi Yanarak Hayatını Kaybetti!

Meksika’da Chiapas eyaletindeki Palenque Otoyolu'nda bir yolcu minibüsü ile kamyon çarpıştı. Çarpışma sonucu yolcu minibüsü alev aldı.

Meksika’da Chiapas eyaletindeki Palenque Otoyolu'nda bir yolcu minibüsü ile kamyon çarpıştı. Çarpışma sonucu yolcu minibüsü alev aldı. Alev alan minibüsten yolcuların çıkamadığı bildirildi. Kaza sonucu toplamda 12 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı. Meksika'da yolcu minibüsünün, kamyonla çarpışmasının ardından alev alması sonucu 12 kişi yanarak hayatını kaybetti. Meksika basınında çıkan habere göre, Chiapas eyaletindeki Palenque Otoyolu'nda, kamyonla çarpışan minibüs alev aldı. Yetkililer, kazada 9'u yolcu 12 kişinin yaşamını yitirdiğini, 3 kişinin de ağır yaralandığını belirtti.

KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Meksika’nın Palenque Otoyolu’nda bir yolcu minibüsü ile kamyon çarpıştı. Çarpışma sonucu yolcu minibüsü alev aldı. Alev alan yolcu minibüsünden çıkamayan 9 yolcu hayatını kaybetti. Gerçekleşen kazada 9’u yolcu toplamda 12 kişi hayatını kaybetti. 3 kişi de ağır yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr