13.04.2018-08:28 (Son Güncelleme:13.04.2018-08:31)

Son Dakika: İstanbul Vapur Seferleri İptal Edildi !

İstanbul'da etkisini arttıran yoğun sis nedeniyle Rumeli Kavağı-Eminönü arasında yapılan seferleri iptal edildi şu an için yolcu taşımacılığı Sarıyer İskelesi'nden yapılmaya başlandı. Peki bugün hava nasıl olacak?

İstanbul Şehir Hatları AŞ'nin yaptığı açıklamaya göre, kentte etkili olan yoğun sis dolayısıyla saat 07.20 itibarıyla Rumeli Kavağı-Eminönü arasında yapılan seferlerinin iptal edilmesi ve bunun yerine yolcu taşımacılığının Sarıyer İskelesi'nden yapılmaya başlanması kararı alındı

Yoğun sis nedeni ile Boğaz köprüleri ve Ortaköy Camisi'nin siste kaybolduğu gözlemlendi.

Boğaz köprüleri ve kentin ana arterlerine bağlı yollarda yoğun sisin etkisiyle araç trafiğinin yavaş ilerlediği de dikkati çekti.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Yurdun iç ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kayseri, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Çorum, Rize, Bitlis, Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt civarında kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu ile Batı Karadenizin kıyı kesimlerinde de sis ve pus hadisesinin devam etmesi bekleniyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK ?

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun güney ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, kuzey ve kuzeydoğu bölgelerinde de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişlik olmayacağı mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, güney kesimlerde de batı ve güneybatı yönlerden hafif ve ya ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor ifadeleri kullanıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr