19.03.2022-15:10 (Son Güncelleme:19.03.2022-17:37)

Son dakika: Bolu Dağı Tüneli'nde feci kaza! 32 araç birbirine girdi, ulaşım durdu..

Gelen bir son dakika haberine göre; Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Çok sayıda tır, kamyon, otobüs ve otomobil birbirine girdi. Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı.

Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikameti bölgesinden son dakika kaza haberi geldi. Bolu Dağı Tüneli içinde meydana gelen kazaya yolcu otobüsleri, tır, kamyon ve otomobillerin karıştığı bildirildi.

Kazada çok sayıda kişinin yaralandığı da belirtildi. Kurtarma çalışmaların devam ediyor. Bolu Dağı Tüneli'nde yaşanan feci kazada araçlarda sıkışan ve kurtarılan yaralılar bölgedeki hastanelere sevk ediliyor.


İlk açıklama geldi

Olay yerinden gelen ilk belirlemelere göre, kazaya 18 araç karıştı. 30 civarında yaralı var. C>an kaybı yaşanmadığını söyleyen Bolu Valisi Ahmet Ümit: "Ekipler bölgeye gidiyor, yaralılar olduğunu biliyoruz. Çevre illerden takviye ekipler geliyor." sözlerinde bulundu.

Bolu Valisi Ahmet Ümit konuya ilişkin: "Toplamda 18 araç kazaya karıştı, 30 civarında yaralı var. Şu ana kadar ölüm haberi almadık. Olay yerinde çalışmalar sürüyor." ifadelerini kullanarak >Bolu Dağı Tüneli'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasına dair son durumu aktardı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr