16.10.2020-15:06 (Son Güncelleme:30.04.2024-07:25)

Bebek'te görüntülenen sinan akçıl, sevgilisi burcu kıratlı ile ilgili sorulara ‘konuşmuyoruz arkadaşlar’ şeklinde karşılık verdi.

1


Bebek'te görüntülenen Sinan Akçıl, sevgilisi Burcu Kıratlı ile ilgili sorulara ‘Konuşmuyoruz arkadaşlar’ şeklinde karşılık verdi. Akçıl, basın mensuplarının aralarının bozuk olduğunu düşünmesi üzerine ise ‘Bu konuları konuşmuyoruz, daha da sizinle konuşmam’ dedi.

2


Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Sinan Akçıl, geride bıraktığımız gün Bebek'te kameralara yansıdı. Lüks aracı ile sıkışan trafikte görüntülenen Akçıl, otomobilinin camını açarak muhabirlerle sohbet etti.

3


Ünlü şarkıcı, yeni projeler ile döneceğinin müjdesini vererek ‘Ne olduğunu tam söylemeyeyim, 2 ayrı projem var’ ifadelerini kullandı.

4


Ebru Gündeş'e bir şarkı verdiğini dile getiren Akçıl, ‘Ebru'ya çok güzel bir parça verdim, onun heyecanını yaşıyorum’ dedi.

5


Burcu Kıratlı ile ilgili sorulara ‘Konuşmuyoruz arkadaşlar’ şeklinde karşılık veren popçu, ‘Bu konuları konuşmuyoruz, daha da sizinle konuşmam’ diyerek, kahkaha attı.

Sinan Akçıl’dan Burcu Kıratlı Sorusuna Dikkat Çeken Cevap
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Suphiye Orancı ile aşk yaşayan isimlerde...

Müge Anlı ve Rahmi Özkan arasında canlı...

Ünlülerin hiçbir yerde görmediğiniz çocu...

Ünlülerin estetiksiz halleri

Bomba iddia! Seda Sayan hamile mi?

Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı...

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım canlı yayında...

Müge Anlı'da ilginç anlar: 40 yıllık koc...

Tolga Sayışman kaza anlarını anlattı: ''...

Deniz Çakır'dan Hülya Avşar'ın programın...