04.01.2024-15:54 (Son Güncelleme:04.01.2024-16:25)

Acun Ilıcalı'nın sosyal medyayı aktif şekilde kullanan eski eşi Şeyma Subaşı, boşanmalarının ardından nafaka tartışmaları ve Mısırlı iş adamı ile olan kısa evliliğiyle sık sık gündeme geliyordu. Acun'a dönmek istediği iddiaları ortada dolaşırken, Subaşı'ndan göndermeli bir paylaşım geldi.

1


2013 yılında Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin kızları Melisa dünyaya gelmişti. 2017 yılında dünya evine giren çift 1 yıl evli kaldıktan sonra 2018 yılında boşanmışlardı.

2


Genç aşkı Çağla Altunkaya ile uzun süredir birliktelikleri devam eden ünlü sunucunun Altunkaya ile nikah masasına oturup oturmayacağı ise hala merak konusuydu.

3


Mısırlı İş adamı Mohammed Alsaloussi ile kısa süren evlilikleri şiddet nedeniyle sona eren Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı ile tekrar barışmak istediği konuşuluyordu. Subaşı’ndan çok konuşulacak bir hamle geldi.

4


En son Acun ile birlikteyken ziyaret ettiği Dominik’e yolculuk yapan Subaşı’ndan ortalığı karıştıracak paylaşımlar geldi.

5


Subaşı bu paylaşımlarla adeta ‘’barıştık’’ mesajı vermek istedi. 'Welcome Back' sözleriyle Acun'un hayatına geri döndüğünü vurguladığı iddia edildi.

6


Magazin sayfalarının haberine göre ise Acun Ilıcalı ile genç aşkı Çağla Altunkaya'nın arasının bozuk olduğu konuşuluyor.

7


İkilinin Dominik'te denk gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

8


Subaşı bu paylaşımlarla adeta ‘’barıştık’’ mesajı vermek istedi. Bu göndermeli pozların ardından Ilıcalı’nın genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın profil fotoğrafını değiştirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı Survivor başlayınca soluğu Dominik'te aldı: Acun Ilıcalı ile barıştık pozları sosyal medyayı karıştırdı!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkiye Sertab Erener ile Eurovision sah...

Kim Milyoner Olmak İster'e ''Osmanlı'' s...

Yunus Emre ve Aleyna arasındaki ilişki o...

Ünlü oyuncu annesini dövdü! Magazin düny...

Tuğba Ekinci cesur dansına gelen eleştir...

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in ces...

Ünlü modacıdan Nilüfer'e ağır eleştiri:...

Çiçeği burnunda anne Eda Ece, kızı Mina...

Kızılcık Şerbeti'nde soyunma cezalı tavl...

Survivor Yunanistan aşk adası oldu! Kame...