23.04.2024-11:49 (Son Güncelleme:23.04.2024-16:44)

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi aylardır gizemini koruyordu. Sarıkaya ve Demir'in aşkı geçtiğimiz akşam belgelendi.

1


Magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya ile Mert Demir'in ilişkisi aylardır gizemini koruyordu. Sarıkaya ve Demir'in aşkı geçtiğimiz akşam belgelendi.

2


Çift, bir mekandan el ele çıkarken ilk kez kameralara takıldı. Keyifleri yerinde olan çiçeği burnunda çift, etrafa gülücükler saçarak ilerledi.

3


Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya yaptığı projelerle olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncunun adı bir süredir şarkıcı Mert Demir ile anılıyordu.

4


Aşklarını bir türlü açıklamayan ancak sosyal medyadaki yorumlarıyla dikkatleri üzerlerine çeken çift, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü görüntülenmişti.

5


Önceki gün bir güzellik salonundan çıkan Sarıkaya, ilişkileri hakkında ilk kez konuştu. Oyuncu "Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna "Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim" diye cevap verdi.

6


Bir türlü yan yana göremediğimiz Mert Demir-Serenay Sarıkaya aşkı bugün itibarıyla belgelendi. Ünlü çift, mekan çıkışında ilk kez el ele görüntülendi.

7


GazeteMagazin'in görüntülediği çift bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Çift, gazetecilerin ısrarlı sorularına cevap vermeyerek araçlarına bindi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in araca bindikten sonra etrafa gülücükler saçtığı da gözlerden kaçmadı. Çiçeği burnunda çiftin keyfi yerindeydi.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı artık belgelendi: El ele görüntülendiler!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisin...

Kim Milyoner Olmak İster'e ''Osmanlı'' s...

Acun Ilıcalı acı haberi sosyal medyadan...

Saba Tümer'den aşk orucu tavsiyesi: Sırr...

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin beb...

Gonca Vuslateri erken doğum yaptı: Anne...

'Bihter' filmine Boran Kuzum'un çırılçıp...

Suphiye Orancı'nın mesajından sonra öfke...

Yıldız Tilbe'den şoke eden poz: Dişsiz h...

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topa...