22.07.2022-10:09 (Son Güncelleme:22.07.2022-10:09)

Selen Görgüzel'den güzellik sırrı geldi! Sünnet derisi güzelliğine güzellik kattı

Ünlü şarkıcı Selen Görgüzel geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Güzellik sırları hakkında açıklamalarda bulunan Görgüzel'in söyledikleri yok artık dedirtti. İşte Selen Görgüzel'in her şeyi şaşırtan güzellik sırrı haberimizde yer almaktadır

Hamdi Alkan ile olaylı boşanma yaşayan Selen Görgüzel, Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzelliğine güzellik katan 43 yaşındaki Görgüzel'e cilt bakımı hakkında sorular yöneltilmesi üzerine gelen cevap şaşırttı. sünnet derisi ile güzelleştiğini söyleyen Görgüzel'den güzellik sırları geldi.

43 yaşındaki Selen Görgüzel, gençlere taş çıkaran fiziği ve güzelliği ile yoğun ilgi görürken sevenleri yüzüne ne yaptığını sıkça araştırmaktadır. Bunun üzerine Nişantaşı'nda görüntülenen Görgüzel'e cilt bakımına dair sorular yöneltildi. Sünnet çocuklarının, sünnette kesilen derilerinden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımı cilt estetiğinde kullandığını söyleyen Görgüzel, açıklamaları üzerine şaşırttı.


"Sünnet atıklarından cilt bakımı"

Cilt bakımına dair sorulara cevap veren ünlü şarkıcı Selen Görgüzel şunları söyledi:

"Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş, sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, bende bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım, bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış."

sahsenem@haber365.com.tr