11.08.2022-12:02 (Son Güncelleme:11.08.2022-12:51)

Şehit edildiği yerde son gülümseme... Eren Bülbül'ün şehit edilmeden önce çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı

2017 yılında Trabzon'da PKK'lı teröristler tarafından açılan ateşte şehit olan Eren Bülbül'ün şehadetinin üzerinden tam 5 yıl geçti. Oğlunun mezarının başından ayrılmayan anne Ayşe Bülbül, "13 evladının birini vatanı için şehit vermek gurur verici. 5 yıl oldu, halen daha inanmak istemiyorum. Acım taze, daha da derinleşiyor." diyerek göz yaşı döktü. Eren Bülbül'ün yapılan saldırıdan saatler önce çekildiği fotoğraf ortaya çıktı.

Trabzon'un Maçka ilçesinde, 11 Ağustos 2017'de, PKK'lıların erzak çaldığını güvenlik güçlerine söyleyen ve ardından evi gösteren Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik, teröristlerin açtığı ateş sonucunda şehit oldu. Şehadete kavuşmasından önce sosyal medya hesabından 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımının ortaya çıkması ile Türkiye'yi hüzne boğan Bülbül'ün şehadetinin üzerinden 5 yıl geçti.

Annesi, oğlunun son fotoğrafını ilk kez gördü

Eren Bülbül'ün şehadetinin yıl dönümünde, son çektirdiği fotoğrafı ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafın saldırıdan saatler önce, şehit edildiği yerde cep telefonu ile çekildiği belirtildi. DHA'nın ulaştığı fotoğrafta şehit Bülbül'ün, oturduğu ahşap çit üzerinde gülümsediği görüldü. Şehit oğlunun son fotoğrafını ilk kez gören Anne Bülbül, gözyaşlarına hakim olamadı.


"Kokun gelecek mi bana?"

Şehit oğlunun kabri başından ayrılmayan ve oğlunun söz konusu fotoğrafını öpen Ayşe Bülbül, "Annen kurban olsun sana. Yayladaki okul çantanda kıyafetini buldum. Okul çantanın dibi yırtık, sürgüleri kopmuş oğlum. Güzel evladımı böyle toprağa verdim. Annen, gülen yüzüne kurban olsun. Eren, 'Anne beni bırakma' diyordun. Hakkını helal et oğlum. Kokun gelecek mi bana? Eren'im ne zaman kavuşacağız?" diyerek gözyaşları döktü.

mihrabkurt@haber365.com.tr