26.07.2019-13:23 (Son Güncelleme:04.02.2022-11:22)
>

Hakaret eden takipçisine verdiği cevapla mahkemelik olan Berkay'ın hayatı merak konusu. Bizde sizler için Berkay'on soyadı ne? Eşi Kim? Kaç çocuğu var? gibi merak edilenleri cevapladı. İşte detaylar...

1


Pop müziğin gözde isimlerinden biri Berkay, başarılı şarkıları kadar olaylara karışması ile de magazin gündeminden düşmüyor.

2


Geçtiğimiz senlerde futbolcu Arda Turan ile bir mekanda birbirlerine gireniki mahkemelik olmuş. Arda Turan Berkay'a silah çekmişti.

3


Uzun süren dava sonrasında taraflar anlaşmaya gitmişlerdi.

4


Son olarak, sosyal medyadan bir takipçisinin kendilerine yazdıkalrı hakaret içerikl yoruma dayanamayarak, cevap veren Berkay, "Öyle sallamak kolay klavye başından. Olurda denk gelirsek ... seni nasıl oturttuğumu görürsün!" şeklinde cevap vermişti.

5


Hakkında hakaret ve tehdit suçundan dava açılan Berkay, eşi Özlem Ada Şahin ile birlikte davaya katıldı. Dava çıkışı hakkında çıkan haberler hakkında konuşan Şahin, "Biz polis zoruyla mahkemeye götürülmedik. Mahkemeye katıldım ama polis zoruyla götürülmedim. Devlet beni çağırdıysa giderim. Benim eşime, aileme, çocuklarıma küfreden birisiyle alakalı bir olaydı. Onurumu zedeleyecek şekilde küfredildi. Ben de aynı şekilde cevap vermek zorunda kaldım. Aynı görüşümü hala savunuyorum. Hiç kimse birisinin ailesine, onuruna, şerefine küfredemez. Onlar bize küfredecekler, biz sessiz kalacağız... Kalmam! Söylediğim hiçbir şeyden pişman değilim. Niye pişman olayım? Ben cezaya razıyım" dedi.

6


Davada karşı tarafın para istediğine yönelik çıkan haberle hakkında da konuşan Berkay, Bizimle uzlaşmak istiyorlar. Uzlaşmak için bizden para istiyorlar. Rakam da veriyorlar. Neden para vereyim? Bunlar bu kadar haysiyetsiz ve onursuz insanlar! Hem insanların ailesine küfrediyorlar hem de para istiyorlar." ifadelerini kullandı.

7

STÜDYO ALBÜMLERİ


2010 – Ele İnat 2012 – Aşk Sadece 2013 – Doksana Bir Kala 2014 - Aşk Melekleri 2015 - Benim Hikayem 2016 - Arabest 2017 - Yansıma 2019 - İz

8

ÖDÜLLERİ


2011 – 14. İstanbul Fm Altın Ödülleri (İFA), En İyi Çıkış Yapan Sanatçı – Erkek 2011 – Kral TV Müzik Ödülleri, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı 2011 – A.G.D Ödülleri, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı 2011 – Türkiye Engelliler Derneği Yılın En'leri, En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı 2011 – 38. Altın Kelebek Ödülleri, Türk Pop Müziği En İyi Çıkış Yapan Solist 2011 – Taksiciler Günü Ödülleri, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı 2012 – İstanbul Kültür Üniversitesi, Yılın Pop Sanatçısı

Şarkıcı Berkay Kimdir?
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Herhangi bir dini inancı olmadığını açık...

Hülya Avşar'dan Kadir Ezildi'ye terleten...

Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a sert çık...

Gönül Dağı setinde taciz şoku: ''Zorla d...

Kızılcık Şerbeti Nilay'dan bomba dedikod...

Kızıl Goncalar dizisinde ses getiren sah...

Müge Anlı'da mide bulandıran olay! 29 ya...

Eser ve Berfu Yenenler çiftinden kötü ha...

Acun Ilıcalı'dan Survivor'da cinsellik s...

Müge Anlı'da ilginç anlar: 40 yıllık koc...