16.01.2019-17:57 (Son Güncelleme:16.01.2019-17:55)

Samsung Marka Telefonlarda Numara Engelleme Nasıl Yapılır? Samsung J5 Modelinde Numara Engelleme Nasıl Yapılır?

Akıllı telefonlar yaşamamızda önemli yer tutmaktadır. Akıllı telefon markalarından biri olan Samsungta Marka Telefonlarda Numara Engelleme Nasıl Yapılır? Samsung J5 Modelinde Numara Engelleme Nasıl Yapılır? sorularının cevapları haberimizde…

Sizleri rahatsız eden ya da görüşmek istemediğiniz kişilerin, aramasını engellemek mümkün. Samsung arka akıllı telefonlar Android işletim sistemine sahiptir ve numara engellemek diğer telefonlara göre oldukça kolaydır.

Peki Samsun Marka Telefonlarda ve Samsung j5 Modelinde Numara Engelleme Nasıl Yapılır?

Samsun telefonlarda numara engellemenin iki yöntemi vardır. 1. yöntem olarak çağrı listesinde bulunan numaranın üzerine uzun bir süre basılı tutarak açılan menüde reddedilen listesine ekle seçeneğini seçerek numarayı engelleye bilirsiniz ve böylece numaranın sizleri rahatsız etmesini engelleyebilirsiniz.

Samsun telefonlarda numara engellemenin 2. yöntemi ise telefonunuzda ayarlara giriniz. Sonrasında Cihazım ve arama seçeneklerini seçiniz. Arama seçeneğine girdikten sonra Otomatik Reddedilecekler listesi seçeneğini seçiniz. Rehber simgesine tıklayarak engellenecek olan kişinin numarasını seçiniz. Seçtiğiniz telefon numarası engellenecekler listesine atabilirsiniz.

Samsun j5 modelinden ise cihazın ana ekranı üzerinde yer alan telefon uygulamasına giriniz. Sonrasında sağ üst köşede yer alan daha butonuna tıklayınız. Karşınıza gelen seçeneklerden ayarlar kısmına giriniz. Ayarlar bölümüne girdikten sonra arama reddetme seçeneği ve sonrasında Otomatik reddedilecekler listesini seçiniz. Bu seçeneklerin ardından ekranda yer alan Telefon Numarası Ekle kısmına engellemek istediğiniz numarayı yazınız. Numarayı yazdıktan sonra kayıt seçeneğine tıklayarak sizleri rahatsız eden ve ya ulaşmasını istemediğiniz numarayı engelleye bilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr