13.07.2019-12:51 (Son Güncelleme:13.07.2019-17:20)

Rus Vekilden S-400 Açıklaması: Sevkiyatlar Vaktinde Ve Baskı Olmaksızın Gerçekleştirilecek

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma’nın Savunma Komitesi Başkan Yardımcısı Aleksandr Şerin, S-400 sevkiyatının başlamasına ilişkin olarak doğru taraafın galip geldiğini, Rusya’nın sevkiyatları zamanında ve hiçbir baskı olmaksızın gerçekleştireceğini aktardı

Nation News’ten akatılanlara göre Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma’nın Savunma Komitesi Başkan Yardımcısı Aleksandr Şerin, S-400 sevkiyatının başlaması ile aklıselimin galip geldiğini belirtti.

Şerin, “Bizim silahlarımızınhem fiyat hem de güvenilirlik bakımından daha üstün. S-400’ün dünyada bir muadili yok ve fiyat bakımından daha ucuz” ifadesinde bulundu.

Şerin, Rusya’nın sevkiyatları zamanında ve hiçbir baskı olmadan gerçekleştireceğini bildirdi.

‘S-400, HEM HAVA HEM UZAY SAVUNMASINA İLİŞKİN ÇÖZÜM SUNUYOR’

Bağımsız uzman İgor Nikolayçuk, FBA ‘Ekonomika Segodnya’ya yaptığı konuşmada Türkiye’ye S-400 sevkiyatının başlamasına ilişkin yorumlamalarda bulundu.

Nikolayçuk, “NATO, Türkiye’nin S-400 satın almasıyla ilgili birkaç sebepten bu kadar ciddi şekilde rahatsız. Başlıca sebep askeri-politik alanla ilgili” dedi.

Nikolayçuk’a göre, S-400 en gelişmiş sistem olmasının yanı sıra hava ve uzay savunmasına ilişkin stratejik sorunları çözüyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr