12.11.2021-14:13 (Son Güncelleme:12.11.2021-18:28)

Roma Kulübü'nün teknik direktörü Jose Mourinho'nun, Bursasporlu Taha Altıkardeş ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.

1


TFF 1.Lig ekiplerinden Bursaspor ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Bursaspor'un genç yıldızı Taha Altıkardeş sergilediği performansla takımın çok konuşulan isimlerinden birisi olarak ön plana çıkıyor.

2


Yıldız futbolcuyla ilgili önemli yeni gelişmeler yaşanıyor. Bursaspor'un genç yıldızı Taha Altıkardeş ile Roma Kulübü'nün ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.

3


Roma'da teknik adam Jose Mourinho'nun futbolcuyu yakından takip etmeye başladığı aktarıldı. Yaşanan bu gelişmeler Bursaspor cephesinde büyük bir heyecanla karşılandı.

4


Taha Altıkardeş ile meşhur teknik adam Jose Mourinho uzun süredir ilgileniyor ve futbolcuyu socutlartına izletiyor.

5


Roma'nın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun ara transfer döneminde özellikle savunmada yaşanan sıkıntı dolayısıyla bu transferin bitirilmesi için yönetime rapor sunduğu öğrenildi.

6


Alınan bilgilere göre Almanya'nın Freıburg takımı da Taha Altıkardeş'in transferi için devreye girdi. Genç futbolcu için Alman ekibi de ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor.

Roma'nın Teknik Direktörü Jose Mourinho Bursasporlu Taha Altıkardeş'in Transfer Edilmesini İstiyor!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR