15.09.2018-11:31 (Son Güncelleme:15.09.2018-11:26)

Polisler Soğutucunun İçinde 6 Tane Kesilmiş Kafa Buldu

Meksika'da bir ihbarı değerlendiren polisler piknik tüpü soğutucunun içinde 6 tane kesilmiş insan kafası buldu.

Meksika'da polis, yapılan ihbar ardından yol kenarına bırakılmış bir piknik tipi soğutucuda 6 erkek kafası buldu. Ciudad Obregon kenti civarında bulunan kesik başlara ait bedenlerin ve kimliklerin şimdilik tespiti yapılamadı.

UYUŞTURUCU ÇETELERİ UYARI OLARAK KESİK BAŞLAR BIRAKIYOR

Sonora eyaletinden bir görevli, Ciudad Obregon kenti civarında bulunan kesik başlara ait bedenlerin ve kimliklerin şimdilik tespit edilemediğini söyledi. Ülkede uyuşturucu çetelerinin, çoğu zaman rakiplerine yada görevlilere bir ikaz olarak kesik başlar bıraktığı biliniyor.

ÜLKEDEKİ CİNAYET ORANI YÜZDE 16 ARTTI

Meksika'da güvenlik problemi engellenemiyor. İçişleri Bakanlığından temmuz ayında yayınlanan açıklamada, bu senenin ilk altı ayında ülkede 15 bin 973 cinayet olduğu ve bu sayının 13 bin 751 cinayetin işlendiği 2017 senesinin aynı dönemine oranla yaklaşık yüzde 16 daha fazla olduğu açıklanmıştı.

DÜNYADAKİ EN TEHLİKELİ 10 ŞEHRİN 5'İ MEKSİKA'DA

Meksika Kamu Güvenliği İçin Halk Konseyi ve Ceza Yargısı kurumunun 2017 senesi raporuna göre, dünyanın en tehlikeli ilk 10 kentinden 5'inin bulunduğu Meksika'da, geçen senenin ilk iki ayında olan cinayetler, suç istatistiklerinin tutulduğu son 20 senenin en yüksek düzeyine varmıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr