15.09.2021-14:38 (Son Güncelleme:25.04.2024-01:20)

PCR Testi Yaptırmayınca Ankara'dan İstanbul'a Yürümek Zorunda Kaldı

Koronavirüsle mücadelede yeni önlemlerin alınmasıyla şehirlerarası seyahatlerde aşı ve PCR testi zorunluluğu gelmişti. Bu tedbirlerle beraber ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor.

Aşıyı ve PCR testi yaptırmayı kabul etmeyen Ahmet Tanman, şehirler arası seyahatlerde aşı ve PCR zorunluluğunun gelmesiyle otobüse binemeyip, tepki maksadıyla Ankara'dan İstanbul'daki evine doğru protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Bir hafta içinde Kocaeli'ne varan Tanman, ‘Giderim köyde, dağda yaşarım ama aşı yaptırmam. Çocuklarıma da aşı yaptırtmadım gerekirse çocuğumu okula göndermem.’ İfadelerini kullandı.

Ankara’dan İstanbul’a gitmek için acenteye gittiğinde yaşadığı durumu anlatan Tanman, ‘Bilet almaya gidince içeride bana ‘Beyefendi sizin aşınız var mı, PCR testiniz var mı?’ diye sordular. Aşı ve PCR testi olmadığını ve olmak istemediğimi söyledim. ‘O zaman size bilet vermiyoruz’ dediler. Ben de evime dönmek için Ankara’dan İstanbul’a yürümeye karar verdim.

PCR TESTİNE TEPKİ: ONE MINUTE

Tanman, yaşadığı durumla ilgili ilginç bir benzetmede bulunarak, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan Davos’ta kullanmış olduğu bir ifade vardı ‘One Minute’. Ben de diyorum ki Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a sesimi duyun. Küreselcilerin kurmuş olduğu tuzağa da Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘One Minute’ diyecek, ona hiç şüphem yoktur’ şeklinde konuştu.

AŞIYA ŞEYTAN SIVISI DİYOR

Tanman, aşı karşıtı olup olmadığına ilişkin sorulan soruya, ‘Ben ona aşı demiyorum, aşı karşıtı ayrı bir şey. İçeriği belli olmayan şeytan sıvısı diyorum. Hastalığı çıkaran onlar, bu hastalık laboratuvarda üretildi. İlacı veren onlar, talimatı veren onlar. Ben sizin talimatlarınıza uymuyorum. Küreselcilerin kararlarını elimin tersi ile itiyorum. Bu hastalığı ben de geçirdim, Kekik, limon, zencefil içtim. Gönderdikleri ilaçları tamamen lavaboya attım, kullanmadım. Aslanlar gibi 3 günde bu hastalığı bitirdim. Ailemden 13 kişi korona oldu, abimi halamı ve halamın eşini kaybettik’ şeklinde cevap verdi.

MASKE DE TAKMIYOR

Ahmet Tanman, asla aşı olmayacağını söyleyerek, ‘Gerekirse evimi taşırım giderim köyde dağda yaşarım. Yeter ya, akrabalık bitti, komşuluk bitti. Çocuklarım da okula gidiyor ama onlara da aşı yaptırtmadım. Gerekirse çocuğumu okula göndermeyeceğim, alıp evimi köye taşırım kader utansın derim. Maske de takmıyorum. Ne maskesi, maske nedir. İnsanlar neden evde uyurken sabahları odalarında cam açıyor? Temiz hava gelsin diye. Maske temiz havayı önlüyor. Neden ben maske takayım?’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Tacizciyi Fark Eden Küçük Kızı Zekası Ku...

Korkunç Kaza! 6 Araca Çarptıktan Sonra D...

Ece Üner'den Flaş Galatasaray Açıklaması...

Milli Savunma Bakanlığından Açıklama: Ya...

Çin'de SARS Benzeri 'Gizemli Hastalık' P...

Esenyurt'taki Korkunç Kaza Güvenlik Kame...

Araçlara Taş Atan Gençler Görüntülendi

Eski Eşini Darp Etti Sonra Tüfekle Vurdu

Cüney Özdemir'den THY'nin Hollanda'da Dü...

Aracına Ceza Yazılmasını Engellemek İste...

FETÖ'cülerin Yeni Görüntüleri Ortaya Çık...

Direksiyon Kalp Krizi Geçirdi Minibüs Te...

Doğu Perinçek: HDP'den PKK'ya Ve FETÖ'ye...

Dr. Ömer Aydın: Albayrak Ailesine Atılan...

Düzce'de, Halk Otobüsü Hatalı Dönüş Yapa...

Avustralya'yı Deve Katliamından Sonra Se...

İran Cenazeleri Ukrayna'ya Teslim Etti

Azerbaycan'da 'Kanlı Ocak' Kurbanları An...

Bezilya'da Yol Kenarına İnen Helikopter'...

Irak'ta Hükümet Karşıtı Protestolar Sürü...

Lübnan'da Hükümet Karşıtı Protestolar Sü...

Şaşkına Çeviren Görüntü! Buz Gibi Gölde...

Belgrat Ormanı'nda Giriş Trafiğini Kilit...

Rahşan Ecevit Son Yolculuğuna Uğurlanıyo...

Çağlayan'da Metrobüste Yangın! Müdahale...

Hindistan'da Korkutan Tank Gösterisinde...

Dubai'de Yat Alevler İçinde Kaldı