10.05.2024-16:42 (Son Güncelleme:10.05.2024-16:42)

Passolig çöktü mü, neden açılmıyor? 2024 Passolig neden girilmiyor?

Futbol maçlarının biletlerinin satıldığı Passolig platformuyla ilgili giriş şikayetleri son saatlerde artmış durumda. Kullanıcılar Passolig çöktü mü, Passolig neden açılmıyor? gibi sorularla arama motorlarından araştırmalarını sürdürüyor. İşte ayrıntılar…

Futbol karşılaşmalarının biletlerinin satışa sunulduğu Passolig’in internet sitesine erişim sorunları yaşandığına dair birçok kullanıcıdan şikayet bildirimi geliyor. Sosyal medyada da gündem olan durumun nedeni merak konusu oldu. Peki Passolig çöktü mü, neden açılmıyor? 2024 Passolig neden girilmiyor?

Passolig çöktü mü?

Galatasaray’ın 2024-2025 futbol sezonu kombine satışlarına taraftar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Saniyeler içerisinde tükenen kombinelerin satışının Passolig üzerinden yapıldığı için Passolig internet sitesinde aşırı yoğunluktan kaynaklı olarak erişim sorunları meydana geldiği belirtiliyor.


Galatasaray yeni kombineleri satışa sundu

Galatasaray, sezonluk kombine biletlerin satışa sunulacağını duyurdu. Kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, kombine biletlerin 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14.00'te sadece Passo.com.tr ve Passo mobil uygulamasından satışa çıkacağı belirtildi. Kombine biletlerin bu adresten temin edilebileceği ifade edildi.

kursat@haber365.com.tr