24.02.2020-17:45 (Son Güncelleme:30.04.2024-15:37)

Pancar, içeriğindeki vitaminler ve sağlıklı bileşenler sayesinde oldukça faydaları bir besindir.

1


Pancar, içeriğindeki vitaminler ve sağlıklı bileşenler sayesinde oldukça faydaları bir besindir. Kan basıncını düşürür, kansızlığı önler, karaciğeri güçlendirir... Fakat sadece sağlığa yararlarıyla değil bunun yanı sıra birçok alanda da kullanılır. Peki, pancardan kullanım alanları ve faydaları nelerdir? Detayları sizin için bir araya getirdik…

2

Allık Olarak Kullanın


Özellikle geçmiş zamanlarda insanlar canlı bir görünüm yakalayabilmek için pancarı doğrudan yanaklarına sürerlerdi. Siz de bunu yaparak canlı ve doğal bir allık görüntüsü yakalayabilirsiniz.

3

Vücudunuz ve Cildiniz İçin Bir Detoks


Pancar cildinizi akne, sivilce ve selülit gibi istenmeyen lekelerden kurtarmak için en güçlü sebzelerden biridir. Pancarın etkilerini görmek için her hafta bir kez özel bir pancar detoks içeceği içebilirsiniz.

4

Göz Alıcı Bir Cilt İçin Pancar Yiyin!


Sahip olduğu çeşitli içerikler sayesinde pancar yemek bile cildinizi saf bir görünüme kavuşturacaktır.

5

Selülitten Kurtulun


Pancar cildinizi yağlı hücrelerden ve toksinlerden arındırır. Sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olur. Bu etkiyi hızlandırmak için, pancarı greyfurt ile karıştırarak özel bir anti-selülit meyve suyu hazırlayabilirsiniz.

6

Saçınızı Boyayın


Eğer saçlarınıza doğal bir kestane rengi veya sadece kızıl ışıltılar eklemek istiyorsanız, kimyasal saç boyası kullanmamak yerine pancar kullanavilirsiniz. Bir miktar pancar suyunu kına tozuna ekleyin (su olmadan) ve karıştırın, daha sonra saçınıza uygulayın. Maksimum etki için her hafta kullanın.

7

Tonik Olarak Kullanın


Eğer yağlı bir cilt tipine sahipseniz, pancar size bu konuda da yardımcı olabilir! Pancar ve limon suyundan buz küpleri hazırlayarak, her gün temiz cildinize uygulayın. Bu sayede cildiniz hem ihtiyaç duyduğu nemi sağlasın hem de sağlıklı bir şekilde ışıldasın!

Pancarın Hiç Bilmediğiniz Kullanım Alanları
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR