07.05.2024-14:11 (Son Güncelleme:07.05.2024-16:10)

Özel ve Bahçeli görüşmesi sona erdi: "Açıklamayı Özgür Özel yapacak!"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki görüşme sona erdi ve ilk açıklamalar geldi. İki lider arasındaki buluşma, Ankara'da gerçekleşti ve 45 dakika sürdü. Bahçeli, görüşmeyle ilgili olarak, "Açıklamayı Özgür Özel yapacak" dedi.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu kez MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Görüşme, Bahçeli'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında gerçekleşti.

Görüşmenin ana gündem maddesinin yeni anayasa çalışmaları olduğu öğrenildi. Bu görüşme, Türkiye'nin siyasi gündeminde önemli bir yer tutan anayasa tartışmalarının ve sürecinin geleceği hakkında önemli ipuçları taşıyor.


Görüşme konuları neler oldu?

CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre, görüşmede sadece anayasa çalışmaları değil, aynı zamanda yurt içindeki güncel konular ve ekonomideki son gelişmeler de ele alındı. Bu, Türkiye'nin içinde bulunduğu kritik dönemdeki siyasi aktörler arasındaki iletişimin ve iş birliğinin önemli bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Bahçeli'nin, görüşme sonrası basın mensuplarının sorularına verdiği cevap, merakla beklenen açıklamaların Özgür Özel tarafından yapılacağı yönünde. Görüşme sonrası Özel'in yapacağı açıklamalar, iki partinin gelecekteki iş birliği ve anayasa çalışmalarına ilişkin net birer işaret sunacak.

cerenpeksen@haber365.com