26.02.2024-16:25 (Son Güncelleme:26.02.2024-16:25)

Bir zamanların ünlü oyuncularından olan Murat Başoğlu, öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede yakınlaşırken görüntülenince bu olay aylarca ülkenin gündeminden düşmemişti. Ünlü ismin son hali gündem oldu.

1


Ünlü isim Murat Başoğlu, öz yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki teknede yakınlaşma görüntüleriyle aylarca konuşulmuş ve bu olay büyük tepki toplamıştı.

2


Şoke eden görüntülerin ardından 14 yıllık evliliği tek celsede biten Başoğlu, gözlerden uzak bir yaşam sürdürmeye başladı. Ünlü ismin son hali sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

3


Öz yeğeniyle teknede müstehcen görüntüleri yakalanan ünlü isim çok konuşulmuştu. Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat yaşayan Murat Başoğlu'nun son hali gündem oldu.

4


Öz yeğeni olan Burcu Başoğlu ile teknede oldukça uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu, yaşanan skandalın ardından uzun süre magazin gündemine oturdu.

5


14 yıllık evliliği tek celsede biten ünlü isim, gözlerden uzak bir yaşam sürdürmeye başladı. Ve hiçbir projede yer alamadı.

6


Başoğlu, son olarak sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. Paylaşımları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

7


Başoğlu, son olarak Instagram hesabından şapkalı bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin son hali dikkat çekti.

8


Skandalın yaşandığı dönem “Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm” dedi.

Öz yeğeniyle teknede yakınlaşmıştı: Murat Başoğlu'nun son hali gündem oldu!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Adnan Oktar ve örgütü Gaddar'da: Dağhan,...

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan h...

Oyuncu Burcu Biricik doğuma günler kala...

Engin Altan Düzyatan'dan üzücü haber: Am...

Kim Milyoner Olmak İster’de duygusal anl...

Hangi dine mensup olduğunu öğrenince ina...

Gülşen'in yeni klibi gündem oldu: Transp...

Seda Sayan’ın 4 aydır neden otelde yaşad...

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil’in cinsiyet d...

Demet Akbağ'dan öpüşme sorusuna ortalığı...