30.11.2016-14:57 (Son Güncelleme:17.01.2023-09:32)
>

Ekranların başarılı ismi Pınar Deniz, aldığı vefat haberiyle yıkıldı. Biz de ölümleriyle herkesi üzen ünlü isimleri sizler için bir araya getirdik.

1

ONUR BAYRAKTAR


Genç oyuncu Onur Bayraktar, Üsküdar'da geçirdiği motosiklet kazası sonrası yaşamını yitirdi. Bayraktar, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan ve birçok dizide rol alan ve en son "Kapalı Çarşı" dizisinde 'Timur' karakterini canlandırıyordu.

2

İSRAFİL KÖSE


İstanbul'da geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan ünlü oyuncu geçtiğimiz ağustos ayında hayatını kaybetti.

3

Pınar Deniz


‘Yargı’ dizisinde ‘Ceylin’ karakterini canlandıran Pınar Deniz aldığı acı haberle sarsıldı. Oyuncu uzun süredir kalp yetmezliği tedavisi gören amcası Velit Deniz’i kaybetti.

4

Billur Kalkavan


Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, ünlü oyuncunun vefatından bu yana dalgalı bir ruh halinde olduğunu aktararak "Sarıldığın kişiden enerji alırsın, hissedersin ya… Akar böyle içinden, yüreğinden… Son bir senedir o bağlantı koptu. Enerji kesikti yani. Annesini kaybetti, hastalık süreciyle uğraştı. Ona yoruyordum. Ama bence kendi yaşamıyla bağlantısını koparıyordu ufak ufak..." diye konuştu.

5

İsmail İncekara


Acı haberi Zafer Algöz, yaptığı paylaşımla duyurdu. Algöz, yaptığı paylaşımda, "Kıymetli ağabeyim #ismailincekara vefat etmiş.Güne böyle bir haberle başlamak içimize ateş düşürdü. Başımız sağ olsun dostlar." ifadelerine yer verdi.

6

Eren Bülbül


Şehit edilmeden önce aynı yerde çektirdiği fotoğrafla gündem olan Eren Bülbül'ün bu hali annesine gösterildi. Annesinin gözyaşları adeta yürek dağladı.

7

BARIŞ AKARSU


Barış akarsu, doğum gününün kutladığı gün (29 haziran 2004) Bodrum yakınlarındaki torba kavşağında trafik kazası geçirdi. Yanında bulunan iki kişi olay yerinde öldü. Akarsu'nun yaşam savaşı ise bir süre devam etti. Hayranları, sevenleri onun iyileşmesi için günlerce dua etti. Akarsu aldığı yaralara direnemedi ve 27 yaşında hayatını kaybetti.

8

Erdel Kıral


80 yaşındaki Erdal Kiral, 10 gün önce vücut enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığı hastane beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeetti.

9

KIVIRCIK ALİ


Kıvırcık Ali olarak tanınan Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Özütemiz'in Çatalca Tepecik Mevkiinde meydana gelen kazada otomobili takla attı. Özütemiz, TRT'deki bir müzik programına giderken kaza yaptığı ortaya çıktı.

10

HAYDAR DÜMEN


Haydar Dümen sağlığında bulunduğu bölgedeki emlakçıya satış yapsın diye mallarını devrediyor. Olayın ardından emlakçı hayatını kaybediyor. Dümen'in ailesi ne yapacağız derken Haydar Dümen de hayatını kaybediyor. Emlakçının varisleri babalarının mirası olduğu için ona göre hareket ediyor. Haydar Dümen'in de çocukları olmadığı için eşi Gül Dümen kocasının mirasını geri alabilmek için büyük bir hukuk mücadelesi vermek için düğmeye basıyor.

11

ERDAL TOSUN


Siyah- beyaz Yeşilçam filmlerinin iyi yürekli ve tonton aşçısıydı Necdet Tosun. 1975 yılında bir iş için gittiği Almanya'da trafik kazası geçirdi. Daha sonra İstanbul'a getirildi. Ama 13 gün sonra 10 Mayıs 1975'te son nefesini verdi. Necdet Tosun, hayatını kaybeden Erdal Tosun'un babasıydı.

12

GÖKHAN SEMİZ


Gökhan Semiz, 1990'larda Türkiye'yi fırtına gibi kasıp kavuran Grup Vitamin'in üyelerinden olan Gökhan Semiz, 1998 yılının başında doğum gününden kısa bir süre sonra geçirdiği bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

13

ÖNDER SOMER


Türk sinemasının en yakışıklı kötü adamı Önder Somer de 1997 yılında geçirdiği bir trafik kazasında yaşamını kaybetti.

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan talihsiz ünlüler
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Özt...

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı artı...

Milli Voleybol takımın yıldızı Melissa V...

Hülya Avşar'dan Kadir Ezildi'ye terleten...

Duygu Nebioğlu'nu öfkeden deliye döndüre...

Survivor Hakan'dan elenir elenmez Batuha...

Bomba iddia! Seda Sayan hamile mi?

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin beb...

Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi canlı...

Kızılcık Şerbeti'nde olay sahne: ''Bunu...