19.07.2021-11:51 (Son Güncelleme:12.12.2024-16:40)

Olimpiyatlardaki Garip Önlem: Umutlarını Bu Yatağa Bağladılar!

23 Temmuz'da Japonya'da gerçekleşecek olan 2020 Tokyo Olimpiyatlarında ilginç önlemler alındı. Olimpiyat köyünde kalan sporcuların yatakları kartondan yapıldı.

23 Temmuz'da Japonya'nın başkentinde Tokyo'da gerçekleşecek olan olimpiyatlarda koranavirüs salgınına karşı ilginç bir önlem alındı. Tokyo Olimpiyatları organizasyon komitesi, sporcuların kaldığı Olimpiyat kötünde ilginç önlemler aldı. Sporcuların kaldığı odalardaki yataklar özel olarak düzenlendi. Olimpiyat köyündeki sporcuların kaldığı yataklar, iki kişi aynı anda oturduğu zaman çökecek şekilde yapıldı.

ÖNLEM ALDILAR

Koronavirüs salgının gölgesinde düzenlenen organizasyonda virüsün bulaşmasını engellemek için her türlü önlemi alan organizasyon komitesi, sporcuların Olimpiyat Köyü'nde konaklarken cinsel ilişkiye girmelerinin önüne geçmek için yatakları kartondan yaptı. Kartondan yapılan yataklar iki kişi çıktığı zaman çökecek şekilde tasarlandı. Karton yatağı, Büyük Britanyalı jimnastikçi Rhys Mcclenaghan sosyal medya hesabından denedi. Büyük Britanyalı jimnastikçi Rhys Mcclenaghan, karton yatağın üzerine çıkarak ve karton yatakların cinsel birlikteliği engelleyemeyeceğini göstermeye çalıştı.

HER YERDE YAPIYORLAR

2008 Pekin'de altın madalya kazanan ABD'li ünlü kadın kaleci Hope Solo ise "Sporcular olimpiyat köyünün her yerinde cinsel ilişkiye giriyorlardı" ifadelerini kullanmıştı. Yatakların yanı sıra organizasyonda başka önlemler de alındı. Salgın önlemleri kapsamında gerçekleşecek oyunlarda finalde ilk 3'e giren sporculara tören sırasında madalyaları, önceki oyunlardaki gibi görevlilerce boyunlarına takılarak verilmeyecek.

2 METRELİK MESAFE KALACAK

Madalyalar sporculara kutu içinde teslim edilecek sporcuların kendileri boynuna takacak. Madalyaların koyulduğu kutuları hazırlayan görevliler dezenfekte edilmiş maske ve eldiven takması zorunlu olacak. Sporcular da törende zorunlu maske takacak. Organizasyonda görevliler, sporcularla 2 metrelik mesafe kalacak. Ayrıca aksi belirtilmedikçe tek başlarına veya diğerlerinden 2 metre uzakta yiyecek ve müsabakalarda yer alan sporcular günlük olarak Covid-19 testi yaptıracak. >Ayrıca Olimpiyat ve Paralimpik Köyü'ne veya bir organizasyon alanına her girildiğinden kişinin ateşi kontrol edilecek. Semptomları olanların girişine izin verilmeyecek. Covid-19 önlemleri kapsamında oyunlara ülke dışından herhangi bir seyirci alınmayacak.

Haber365
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Poşeti Bedava Veren İşletmelere Ceza Kes...

İlber Ortaylı'dan Flaş Sözler ''Türkiye...

O Ses Almanya'da Türk Kızı Sinem Uraz Rü...

Bakan Çavuşoğlu'ndan Fransız Bakana Sert...

Balıkesirde İlginç Kıyamet İddiası

Bodrum'u Domuzlar Bastı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Tepki Ç...

ÖSYM Başkanı Aygün: YKS 15-16 Haziran T...

Okula Giren Pitbull Paniğe Neden Oldu

Yılbaşına Kadar Elektrik ve Doğalgaza Za...

FED Faiz Kararını Açıklandı

Abdüllatif Şener'den Büyükşehir Adaylık...

Bahçeli'den Flaş Açıklamalar! ''Üç Terör...

Türkiye'de İlk Olan Hastanede 'Oyuncak A...

CHP'li Öztürk Yılmaz ve Gürsel Erol Disi...

2018 KPSS Ortaöğretim Sonuçları Açıkland...

MHP'li Belediye Başkanı Temizlik İşçisin...

Bayrampaşa Kaymakamlığı'nda Bir Polis Me...

Eirene Kulesi'nde Drone'a Silahlı Saldır...

Kaşıkçı Olayından Sonra Bir Gazeteci Dah...

5 Yıllık Banliyö Hattında Hasret Bitiyor

Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Cezaev...

Kocaeli'nde Hırsız Kasayı Soydu Dükkan S...

'Can' Kurtarayım Derken Altı Aracı Hurda...

CHP'den İYİ Partiyle İttifak Açıklaması!...

Yeni Şafak Gazetesine Tehdit: Sizi Bitir...

Tuzla'da Patlama! Çok Sayıda Ekip Bölgey...

CHP Genel Sekreteri Hamza Çelebi'den Büy...