06.08.2020-11:14 (Son Güncelleme:06.08.2020-11:54)

Okulların Açılmasıyla İlgili Önemli Uyarı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: ' 'Okullar açılmasın.' demek; maskesiz sokağa çıkmak, mesafesiz yaşamak ve hiçbir tedbiri umursamamak kadar basit. Dışarıya adım atan herkes, 18 milyon öğrencinin sorumluluğunu omzunda hissetmek zorunda...' ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların zamanında açılması için bütün vatandaşların önlemlere uyması gerektiğine vurgu yaptı. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 'Dışarıya adım atan herkes, 18 milyon öğrencinin sorumluluğunu omzunda hissetmek zorunda' ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk şahsi sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında okulların zamanında çılması için önemlere uyulmasının ehemmiyetine bir defa daha vurgu yaptı.

Bakan Selçuk,' 'Okullar açılmasın.' demek; maskesiz sokağa çıkmak, mesafesiz yaşamak ve hiçbir tedbiri umursamamak kadar basit. Dışarıya adım atan herkes, 18 milyon öğrencinin sorumluluğunu omzunda hissetmek zorunda...' diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) aracılığla açıklanan takvimde 2020-2021 eğitim öğretim sürecinin 31 Ağustos tarihinde başlayacağı duyurmuştu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr