16.06.2021-12:23 (Son Güncelleme:23.04.2024-16:00)

Oğlunun Eşini Öldürdüğünü İtiraf Eden Kadın, Esra Erol'da Bir Bomba Daha Patlattı!

Ayşe İpek isimli kadın, evden kaçan kocasını bulmak için Esra Erol'un programına çıkarak yardım istedi.

Eşi Ayhan İpek'i aramak için bu hafta Esra Erol'un programına çıkan Ayşe İpek isimli kadın, gözyaşlarına boğularak yuvasını kurtarmak için Erol'dan yardım istedi. Fakat canlı yayına gelen ihbarlarda Ayşe İpek'in ilk eşini öldürüldüğü hakkında herkesi şoka sokan bir iddia ortaya atıldı. Programın başında eşinin yaşadığını söyleyen kadın, ihbarlardan sonra 'Eşim gittiği kadınlardan hastalık kapınca tüfekle kendini öldürmüş' ifadelerini kullandı. Art arda gelen telefonlardan sonra daha fazla dayanamayan Ayşe İpek, tüm doğruları itiraf etti.

'OĞLUM, BABASINI ÖLDÜRDÜ'

Ayşe İpek'in ilk eşinin yeğeni, telefonla canlı yayına bağlanarak İpek ile oğlunun cinayet işlediğini söyleyince tüm stüdyo taş kesildi. İddiayı kesin bir dille yalanlayan Ayşe İpek, gelen soruların ardından daha fazla dayanamayarak tüm doğruları itiraf etti. Ayşe İpek, oğlunun kocasını bir kavga sırasında vurarak öldürdüğünü anlatınca olay hakkında büyük bir gelişme yaşandı. Olay yerinde kendisinin bulunmadığını ve suçunun olmadığını söyleyen Ayşe İpek, 'Oğlum, kayınpederim ve kocam varmış. Bir tartışma olmuş ve oğlum orada babasını öldürmüş. Ben o sırada bahçedeydim. Kayınpederim de olay sonrası oğluma yardım etmiş' şeklinde konuştu. İddiaların odağındaki Ayşe İpek, oğlunun cinayet işlediği için hapiste olduğunu da söylemeyi ihmal etmedi.

TÜFEKLE VURUP ÖLDÜRDÜ DENİLİYOR

Canlı yayına bağlanan köylülerden biri, Ayşe İpek'in kocasının bizzat kendisinin öldürdüğünü ileri sürdü. Cinayetle ilgili konuşan kişi, İpek'in önce eşini bıçakladığını sonra da tüfekle vurduğunu iddia etti.

YENİ EŞİ DUYDUKLARI KARŞISINA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Ayşe İpek'in eve geri dönmesini istediği için canlı yayına çıktığı eşi Ayhan Bey ise duydukları karşısında neye uğradığını şaşırdı. Yaşananlardan haberdar olmadığını belirten Ayhan Bey, 'Bunları şu an duyuyorum, keşke öğrenmeseydim' şeklinde konuştu. Canlı yayında fenalaşan Ayhan Bey, kendi can güvenliğinin olmadığını ve bu durumdan dolayı korktuğunu belirtti.

'KAYINPEDERİM BENİMLE EVLENMEK İSTEDİ'

Dün yine canlı yayına çıkan kadın, Esra Erol'un cinayetin işlendiği evin fotoğrafını göstermesiyle peş peşe itiraflarda bulundu. Olayın işlendiğinde bahçede olduğunu söyleyen Ayşe İpek, "Eşim içtikten sonra gece bizi öldürmek için eve geldi. O akşam o hak etti onu. Tartışma çıktı ve kayınpederim oğluma 'babanı öldür' demiş. O da öldürmüş. Daha sonra muhtarı falan aradılar o da geldi. Kayınpederim onun maaşını almamı istediği için nikah kıymaya çalıştı ama olmadı. Böyle bir şey olmadı ama boşandıktan sonra 1 sene kayınpederimle beraber yaşadık.' ifadelerini kullanınca Esra Erol şaşkınlığını gizleyemedi!

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Evde Donadurma Nasıl Yapılır?

Halsizliğe Ne İyi Gelir, Halsizliğe Hang...

Uyurken Yaşadığınız 8 Garip Olay

Meyve Kabukları Kanserin Kökünü Kazıyor!

Zerdeçal İle Bembeyaz Dişlere Kavuşun

Bilgisayar Başında Nasıl Oturmalıyız?

Kırmızı Soğanın Faydaları

Sivilcelerden Anında Kurtulma Yöntemleri...

Rahat Uyumanın Püf Noktaları

Rokanın Faydalarına İbrahim Saraçoğlu Yo...

Afrin Türküsü

Sosyal Medya'da Görüntülerini Paylaşan S...

Çobanlık Mesleğini Anlatan Çonban

Rus Ressam Kuran-ı Kerimin 20 Ayetini Ta...

Şeker Hastalığı (Diyabet) Belirtileri Ne...

Anne Sütü Kanserin İlacı Mı ?

Türkiye'nin 50 Bin Kişilik Yeraltı Şehri

Sosyal Medya Sayesinde Hayatı Değişen Su...

Fast Food Tüketirken 2 Kere Düşünün!

Vücudumuz Hakkında Bilmediklerimiz

Yeteri Kadar Su İçmediğinizi Gösteren Tü...

On Kilodan Fazla Zayıflamanıza Yardımcı...

Uzmanlardan Flaş A Vitamini Uyarısı!

Kabak Çekirdeğinin Sağlığa Öyle Bir Zara...

Cansu Taşkın Pilates Yaparken Bakın Başı...

Arap Kadınlarının Dillere Destan Güzelli...

Bir Kola Vücudunuza İşte Böyle Zarar Ver...

İnsanın Öldükten Sonraki Gelişim Evresi!

Klozetlere Tuvalet Kağıdı Seriyorsanız B...

Diş İmplantı Böyle Yapılıyor