19.01.2021-09:38 (Son Güncelleme:30.11.-0001-00:00)

Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldığını duyurdu.

1


Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiriyor. Hızla kilo kaybeden ünlü oyuncudan kötü haber geldi.

2


Sefirin Kızı adlı dizide Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün geçtiğimiz günlerde 'geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi konuldu.

3


Yaşadığı sağlık nedenleri dolayı Neslihan Atagül’ün 10 gün rapor aldığı belirtildi. Yaşanan bu gelişmeler ünlü oyuncunun hayranlarını üzerken Atagül’den yeni bir açıklama geldi.

4


Neslihan Atagül, dün akşam başrolünü üstlendiği Sefirin Kızı dizisi yayınlanırken sosyal medya hesabında bir açıklama yaptı.

5


Instagram sayfasında açıklamada bulunan Neslihan Atagül, sevenlerini üzdü. Ünlü oyuncu, sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldığını açıkladı.

6


Veda paylaşımı yapan Neslihan Atagül, şu ifadeleri kullandı: ‘Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum’

7


‘Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar!’

8


‘Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere…’

Neslihan Atagül’den Kötü Haber
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan h...

Türkan Şoray'ın KKTC ziyaretine sağlık e...

Ünlülerin hafızalara kazınan gafları

Hangi ünlüler alevi kökenli?

Hangi dine mensup olduğunu öğrenince ina...

Yalı Çapkını'nda akıl almaz çekim hatası...

'Son'bahar mı? Demet Evgar'lı Bahar dizi...

Tuğba Ekinci cesur dansına gelen eleştir...

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil’in cinsiyet d...

30 yıllık kedicikten Adnan Oktar açıklam...