20.03.2020-12:06 (Son Güncelleme:19.05.2024-02:09)

Fox tv'nin perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi mucize doktor dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısındaydı.

1


Fox TV'nin perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Mucize Doktor dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısındaydı. Mucize Doktor bu bölümü ile gene herkesi ekran başına toplamayı başardı.

2


Sevilen dizinin bu bölümünde ampül yutan bir çocuk hasta ile Nazlı ve Damla ilgilendi. Başrollerinde; Taner Ölmez ve Onur Tuna'nın yer aldığı Mucize Doktor dün akşam 27. bölümü ile ekranlara geldi. Mucize Doktor'un bu bölümünde hastanede pek çok ilginç olay meydana geldi.

3


Bu ilginç olaylardan birisi de ampül yutan bir çocuk hastanın hastaneye gelmesiydi. Bu hasta ile Nazlı ve Damla ilgilendi.

4


Mucize Doktor gene heyecanlı bir bölümle izleyicinin karşısındaydı. Nazlı, ampül yutan çocuğunun ağzından ampülü çıkarmayı başardı.

5


Nazlı, ampülü çıkarmayı istemeyen çocuğun ağzından kız kardeşinin yardımı ile çıkarmayı başardı. Mucize Doktor yeni bölümleriyle her perşembe Fox TV ekranlarında.

Nazlı Ampül Yutan Çocuğun Hayatını Kurtardı
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Sahnedeki tuhaf tavırları ile dikkat çek...

Oyuncu Burcu Biricik doğuma günler kala...

Ünlü oyuncu Ümit Erdim ve Seda Erdim boş...

Hangi dine mensup olduğunu öğrenince ina...

Yalı Çapkını'nda akıl almaz çekim hatası...

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil’in cinsiyet d...

Survivor’da cinsel hayat var mı, cinsel...

Bomba iddia: Şeyma Subaşı'nın aylardır s...

Survivor Yunanistan aşk adası oldu! Kame...

Yalı Çapkını dizisinin genç oyuncusu ney...