11.03.2024-13:10 (Son Güncelleme:17.05.2024-21:40)

Murat Kurum, programda kesilen soruyu sonradan cevaplandırdı: Genç kadınla buluşma gerçekleşti!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un katıldığı bir programda, genç bir kadının sorusu programın akışına uygun olmadığı gerekçesiyle yarıda kesildi. Programın ardından Murat Kurum, genç kadınla bir araya gelerek sorusunu cevaplandırdı.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu ve Orhan Gencebay’ın da konuk olduğu programa katıldı. Program sırasında genç bir kadının sorusu, programın akışına uygun olmadığı gerekçesiyle yarıda kesildi. Ancak programın sonrasında Murat Kurum, genç kadınla bir araya gelerek sorusunu cevaplandırdı. Genç kadının program sırasında yarıda kesilen sorusuyla ilgili olarak Murat Kurum, politik soruların program kapsamında alınmaması gerektiğini belirtti ve sorunun kendi ofisinde çözüme kavuşturulacağını ifade etti. Kurum, genç kadının sorusunu dikkatle dinleyerek çözüm sürecine ilişkin bilgi verdi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un katıldığı bir programda, izleyiciler arasından bir genç kadının politik bir soru sorması program akışına uygun bulunmadığı gerekçesiyle yarıda kesildi. Genç kadının, "Başkanım, şimdi siz seçimi kazandığınızda Filistin ve Gazze için ne gibi..." şeklindeki sorusu kesildi, ve ardından mikrofon geri alındı. Programda politik soruların alınmamasına dair bir kural olduğu ifade edildi. Program sonrasında Murat Kurum, genç kadınla bir araya gelerek sorusunu cevaplandırdı.


Kurum, program sonrasında soruları cevapladı

Programda sorusunu soramayan genç kadının yaşadığı durum sonrasında Murat Kurum, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak genç kadınla görüştüğünü ve sorusunu cevapladığını duyurdu. Kurum, "Canlı yayın sırasında bir genç kardeşimiz istediği soruyu soramadı. Program sonrasında, kardeşimizle görüştüm. Sorusunu sordu, ben de cevapladım. Gençler soracak, biz cevaplayacağız" notuyla durumu paylaştı.

Kurum: “Gazze bizim kutsalımız!”

Sözü kesilen genç kadın Kurum'a "Siz seçimi kazandıktan sonra Filistin ve Gazze'yi nasıl bir durumda göreceğiz?" diye sordu. Kurum, soruyu şu ifadelerle cevapladı:

"Bu soruyu canlı yayında sormanı isterdim. Gazze bizim kutsalımız. Kudüs bu manada bizim her gün üzüntüsünü yaşadığımız ve bu manada yavrularımız için, oradaki kardeşlerimiz için üzüldüğümüz bir taraftan ağladığımız bir taraftan bu acıları hep birlikte bugün Türkiye'de yaşayan 85 milyon olarak çektiğimiz bir durumla karşı karşıyayız. Bugün dünyanın gözleri önünde Gazze'de bir zulüm yaşanıyor. Bir soykırım yaşanıyor. Orada daha annesiyle, babasıyla oynayamamış çocuklar bombalanıyor. Orada daha okula gidemediğimiz yavrularımız katlediliyor. Biz bu zulmün bir an önce durması için, bu zulmün bir an önce bitmesi için hepimiz, burada yaşayan 85 milyon kardeşimiz hep birlikte dünyaya haykırmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapılması gereken her türlü girişimi yapmak suretiyle yapılması gereken her türlü mücadeleyi ortaya sergilemek suretiyle Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Elbet bir gün Gazze özgürlüğüne kavuşacak. Elbet bir gün oradaki yavrularımızın yüzü gülecek ve biz her zaman Filistin'deki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Devletimizin tüm imkanlarıyla oradaki kardeşlerimiz için mücadeleyi sonuna kadar vermeye devam edeceğiz."

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
SIRADAKİ VİDEOLAR

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asker Selamı

S-400 Hava Savunma Sistemi Tatbikat Görü...

Terör Örgütü PKK/YPG'den Suriye Milli Or...

Trabzon'daki PÖH'lerimizin Barış Pınarı...

Tel Halaf'ta Mehmetçik'ten Şefkat Eli

Sigmar Gabriel'den Suriye İtirafı

Şamil Tayyar ve Barış Yarkadaş Canlı Yay...

CHP Londra Ofisinde YPG Propagandası

İspanyol Polisinden Katalanlara Orantısı...

Kate Middeton ve Prens William Pakistan...

Tel Abyad'da Cuma Namazı

İspanya'da Protestolar Devam Ediyor

Ayrılıkçı Katalanlar veAşırı Sağcı İspan...

Teslim Olan Teröristler PKK/YPG'nin Acım...

Mısır'da Tarihi Kilise Yandı

Beyaz Saray Önünde Barış Pınarı Harekatı...

İbrahim Kalın Rus Heyeti İle Görüştü

Resulay'da Yen Tüneller Bulundu

Cüney Özdemir Trump'ın Mektubunu Yorumla...

Saraybosnalı Boşnakların Cumhurbaşkanı E...

İranlı Futbolcu Barış Pınarı Harekatına...

Magandaların Düğün Konvoyu

Cani Anne Tutuklandı

HDP Önünde Diyarbakır Anneleri ile Parti...

8 Kişinin Şehit Düştüğü Saldırı Anının G...

Milli Savunma Bakanlığından duygusal pay...

Mardin'de Bir Polis Yaşlı Kadını Kucağın...