26.07.2021-10:49 (Son Güncelleme:26.07.2021-10:49)

Murat Dalkılıç Çileden Çıktı! Aşk İddialarına Sert Tepki Gösterdi

Oyuncu Hande Erçel ile ilişkisini geçtiğimiz yıl sona erdiren şarkıcı Murat Dalkılıç, Erçel'in rol arkadaşı Sitare Akbaş ile aşk yaşadığı yönündeki iddialarla ilgili sorulara sinirlendi.

Oyuncu Hande Erçel ile uzun süreli ilişkisi geçtiğimiz yıl sona eren şarkıcı Murat Dalkılıç, özel hayatıyla ilgili bir süredir sessizliğini koruyordu. Eski aşkı Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde partneri Kerem Bürsin'e gönlünü kaptırmıştı ki, Dalkılıç cephesinden de sürpriz bir aşk haberi geldi.

'EĞLENMEYE HASRET KALDIK'

Murat Dalkılıç, önceki gün Alaçatı'daki bir mekanda konser verdi. Çıkışta muhabirlerle sohbet eden şarkıcı, uzun bir aradan sonra sahne almasıyla ilgili konuştu. Dalkılıç, 'Şu anda yapabildiğimizin en iyisini yapmaya karşı çok acayip bir motivasyon var hepimizde. Çünkü çok özlediğimiz bir durum. Bir buçuk senedir çok ciddi bir şekilde yapamadığımız, elimizden oyuncağımızın alındığını hissettiğimiz ve çok kıymetini bildiğimiz bir durum söz konusu. İnsanlar da birbirleriyle eğlenmeye, bir olmaya hasret kalmışlar. Biz de onların bu isteğine karşı neler yapabiliyorsak yapmaya çalışıyoruz.' dedi.


'BEN İSTERSEM SÖYLEYECEĞİM'

37 yaşındaki Murat Dalkılıç, gazetecilerin Hande Erçel'in rol arkadaşı Sitare Akbaş ile aşk yaşadığı yönündeki iddialarla ilgili sorularına ise sinirlendi. Şarkıcı, konuyla ilgili, 'Bana, benim istemediğim bir şeyi sorduğunuzda hiçbir zaman cevaplamayacağım. Ben istersem söyleyeceğim. Konuşmak istemiyorum.' demekle yetindi. O sırada Dalkılıç'ın korumaları, muhabirlerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.



DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr