16.12.2023-11:00 (Son Güncelleme:16.12.2023-11:00)

YouTube’da yayınlanan bir programa konuk olan yakışıklı şarkıcı Murat Boz, aşırı kilo aldığı dönemde yaşadığı göğüs problemlerinden bahsetti. Boz, o dönem bir sütyen markasından teklif aldığını dahi itiraf etti.

1


Bir Youtube programına katılan Murat Boz, yıllar öncesine dair bomba bir itirafta bulundu.

2


Yakışıklı şarkıcı 2012 yılında çıktığı tatilde teknede yakalanmış ve o dönem kilo alan Boz'un memeleri gündeme oturup bütün yaz konuşulmuştu.

3


O dönem bu olaya çok sinirlendiğinden bahseden ünlü şarkıcı, katıldığı programda o günlere dair itiraflarda bulundu.

4


Murat Boz, 2012 yılı yazında tatil esnasında çekilen fotoğrafları ile bütün yaz konuşulmuş ve memeleri herkesin diline düşmüştü. Boz, o dönemde bu olaya çok sinirlendiğinden bahsederken bir sütyen markasından da kendine teklif geldiğini itiraf etti.

5


“O dönem bana bir sütyen markasından teklif geldi. Şuradan kalkmak nasip olmasın. Ben o dönem bunu reddettim ve çok ciddi bir para veriyorlardı" diye konuşan Murat Boz yaşadığı şaşkınlığı anlattı.

6


Boz, "Ya şu anki kafam olsa saniye düşünmem öyle söyleyeyim" diyen Murat Boz devamında "Şu anki kafamda olsaydım bunu bu kadar dert edecek bir pozisyonda olmazdım ama çok dert ettim o fotoğraflarımı haberlerde görünce tatilim zehir oldu tekneden çıkmadım" diye konuştu.

7


O kilolu günlerinden sonra düzenli olarak spor yapan ve bunu yıllardır sürdüren Boz’un göğüs küçültme ameliyatı olduğu iddiası ortaya atılmıştı.

Murat Boz'dan yıllar sonra gelen itiraf: Teknede yakalanınca memeleri dikkat çekmişti, meğer sütyen markası tarafından...
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Ezel'in kadrosu yıllar sonra bir arada:...

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in gecesi...

Engin Altan Düzyatan'dan üzücü haber: Am...

Ünlü modacıdan Nilüfer'e ağır eleştiri:...

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkında so...

Yalı Çapkını Seyran'ın hastalığı ne? Sey...

Seda Sayan’ın 4 aydır neden otelde yaşad...

İrem Derici itiraf etti, Hülya Avşar day...

Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'...

Yalı Çapkını dizisinin genç oyuncusu ney...