08.09.2022-11:04 (Son Güncelleme:08.09.2022-12:42)
>

Müge Anlı'da geçen sezondan beri işlenen DJ Gezgin cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü sunucu canlı yayında gerçekleri ortaya çıkardı!

1


Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir radyoda çalışan Mehmet Karahan, 4 yıl önce aniden ölmüştü.

2


Bunun ardından Fatma Karadağ, Müge'ye çıkmış ve kardeşinin bulunmasını istemişti. Oklar ise Fatma ile sevgilisi Cemal Durmaz ve Fatma'nın oğlu Alim'i gösteriyordu.

3


Fatma, daha önce yayın sırasında Cemal'in, kardeşi DJ Gezgin'i öldürdüğünü ve 6 gün cesetle odada kaldıklarını hatta kokmasın diye parfüm sıktıklarını söylemişti.

4


Sürekli her şeye yalan ve herkesi yalan söylüyor diyen Fatma Karadağ, bu sefer yayında köşeye sıkıştı! Dedikleri sürekli çelişen Fatma ve Alim'in gerçek yüzü ortaya çıktı!

5


Alim'in tandığı olan bir insan yayına bağlandı ve Alim kendisine "Cemal ve annem dayımı öldürdü. Annemin telefonunda bir video ve fotoğraflar dedi" dediğini söyledi.

6


Ayrıca Muammer şoke eden bir ses kaydından bahsetti! Fatma'nın damadı Muammer'i aradığını ve Cemal'in kardeşini öldürdüğünü halıya sardıklarını söyledi.

7


Ayrıca Cemal'in kendisini sürekli tehdit ettiğini bu yüzden yanında kaldığını onu sevmediğini söyleyen Fatma daha sonra köşeye sıkıştı ve Cemal ile sevgili olduklarını itiraf etti.

8


Neredeyse sona gelen davada yaşanan bu şoke eden gelişmeler kısa sürede gündem oldu.

Müge Anlı'da son dakika gelişmesi! Aylardır süren dava sonunda çözüldü! DJ Gezgin cinayetinde yeni gelişme! Alim'in tanığı her şeyi anlattı
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Ezel'in kadrosu yıllar sonra bir arada:...

Emre Altuğ 55 yaşında damat oldu: Belgra...

Kim Milyoner Olmak İster'e ''Osmanlı'' s...

Kibariye'den akıl almaz açıklama: ''Her...

Hangi ünlüler alevi kökenli?

Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi canlı...

Onların Bu Hallerini Hiç Görmediniz Karş...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal arasın...

Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırı...

Doğuma günler kala evlenen ünlü oyuncu G...