15.06.2021-12:03 (Son Güncelleme:02.04.2024-10:30)

Müge Anlı'da Evli Adamla İlişkisi Ortaya Çıkan Kadının Savunmaları, İzleyenleri Çılgına Çevirdi!

Eşi Sevda Bölükbaşı tarafından sık sık şiddet görüp bıçaklandığı öne sürülen kayıp Cesur Bölükbaşı'nın ailesi, genç adamı bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu.

Kocaeli Gebze'de ailesiyle birlikte yaşayan 37 yaşındaki Cesur Bölükbaşı, 8 Haziran'da ortadan kayboldu. Eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen kayıp adamın ailesi, günlerdir haber alamadığı Bölükbaşı'nı bulmak için ekranların sevilen programı ve kayıpları bulmada uzman olan Müge Anlı' dan yardım istedi. Cesur Bölükbaşı'nın vaat edip satın alamadığı ev ve araba sebebiyle eşi tarafından sürekli şiddet görüp hatta bıçaklandığını iddia eden ailesi, genç adamın kaybından eşini sorumlu tutuyordu.

BAŞKA KADINLARLA YAKALASADA AKILLANMADI

Canlı yayında karşı karşıya gelen taraflar karşılıklı olarak birbirlerini suçlarken kocasının kaybolduğunu dahi ailesine haber vermeyen Sevda Bölükbaşı ise kocasına şiddet uyguladığı iddialarını kesin bir dille reddetti. Günlerdir izine ulaşılamayan eşini defalarca başka bir kadınla görüşürken yakaladığını söyleyen Bölükbaşı, uyarılarına rağmen eşinin bu konuşmalara devam ettiği iddialarını ortaya attı. Bunun üzerine canlı yayına bağlanan iddiaların hedefindeki genç kadın, evli ve bir çocuk babası Cesur Bölükbaşı ile görüştüklerini kabul etti.

KOMŞUNUN İNTERNETİNİ BAĞLARKEN TANIŞMIŞLAR

Cesur Bölükbaşı ile dini sohbetler yaptıklarını dile getiren genç kadın, kayıp adamla ilgili şöyle konuştu: 'Cesur'la komşunun internetini bağlarken tanıştık. Dini sohbetler ediyorduk. Telefonla konuşmaya, dertleşmeye başladık. Poğaça yemeye gittiğimde de boynundaki tırnak izlerini gördüm. Eşi yapmış bu çizikleri… Cesur, eşine söz verdiği ev ve arabayı almak için Türkmenistan'a gitti. Nerede olduğunu bilmiyorum.' Genç kadının utanmadan bu yaşadıklarını gururla anlatması stüdyodakileri ve Müge Anlı'yı resmen sinir krizine soktu. Duydukları karşısında tepki gösteren araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 'Ya siz utanmıyor musunuz? Ne konuştunuz komşuya internet bağlamaya gelen adamla? Evli adam dertleşemez seninle… Nesin sen Güzin Abla mısın?' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Şalgamın Faydaları Nelerdir?

Evde Donadurma Nasıl Yapılır?

Halsizliğe Ne İyi Gelir, Halsizliğe Hang...

Uyurken Yaşadığınız 8 Garip Olay

Meyve Kabukları Kanserin Kökünü Kazıyor!

Zerdeçal İle Bembeyaz Dişlere Kavuşun

Bilgisayar Başında Nasıl Oturmalıyız?

Kırmızı Soğanın Faydaları

Sivilcelerden Anında Kurtulma Yöntemleri...

Rahat Uyumanın Püf Noktaları

Adet Görememe Nedenleri

Cilt Bakımında Kullanılan Yiyecekler

Kanser Savaşçısı Fesleğenin Faydaları

Böbrek İltihabının Belirtileri

Romatizmaya İyi Gelen Besinler

Çocuklarda Obezite Nedenleri

Rezene Çayının Faydaları

Limonlu Su İçmenin Faydaları Nedir?

Diş Sağlığına İyi Gelen Besinler

Beyin Sağlığımız İçin Tüketmemiz Gereken...

Ağız Kokusunun Nedenleri

Zerdeçalın Sağlığımıza Faydaları

Uykusuzluğun Sebepleri Nedir?

Akalazya Nedir? Belirtileri Nelerdir?

Sigaranın Sağlığımıza Etkileri

Hafızayı Güçlendiren Yöntemler

Mor Lahananın Faydaları

Domates Suyunun Faydaları Nedir?

Kimyonun Sağlığımıza Faydaları

Ödem Atan Besinler