15.06.2021-18:12 (Son Güncelleme:13.04.2024-02:20)

Müge Anlı'da Aranan Adamın Cesedini Kuyuda Buldular!

28 Mayıs'tan beri haber alınamayan ve Müge Anlı'nın programında aranan 50 yaşındaki Bahtiyar Akçay'ın cinayete kurban gittiği tespit edildi.

Kendisinden 28 Mayıs'tan beri haber alınamayan 50 yaşındaki Bahtiyar Akçay'ın bir cinayete kurban gittiği Müge Anlı tarafından ortaya çıkarıldı. Akçay, 28 Mayıs'ta son görüştüğü arkadaşı Nadir Ün'ün halı fabrikasındaki kuyuda ölü bulundu. Cinayetle ilgili Nadir Ün'ün de aralarında bulunduğu dört kişi gözaltına alınırken talihsiz adamın sağ bulunacağını umut eden ailesi ise acı haberle resmen yıkıldı.

GELEN ŞÜPHELİ BİR MESAJ VAR!

19 gündür kayıplarda olan Bahtiyar Akçay'ın ailesi, Akçay'ın kaybolduğu gün en yakın arkadaşı Nadir Ün ile birlikte olduğunu onun aracı ile seyahat ettiğini belirtti. İkilinin yakın arkadaş olmasına rağmen aralarında maddi konular yüzünden ara sıra tartışmalar çıktığı öğrenilirken, Ün'ün kızına attığı mesaj ise Müge Anlı'yı fazlasıyla şüphelendirdi. Gelen mesaj şu şekildeydi; >'Babanın intihara meyli vardı, annenle arası bozuktu. Damadına kızgındı. Zaten ilaç kullanıyordu. İntihar etmiş olabilir'. Bu mesajı gördükten sonra araştırmacı gazeteci Müge Anlı olayı daha derin araştırma kararı almış ve polis ekiplerini adım adım takip etmişti.

CANSIZ BEDENİ ARKADAŞININ FABRİKASINDAKİ KUYUDA BULUNDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, sabaha karşı Bahtiyar Akçay'ın son olarak gittiği halı fabrikasına operasyon düzenledi. Fabrika ve çevresinde arama çalışmaları yapan ekipler, dikkatlerini çeken kuyuya yöneldi. Hilti ile betonu delen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kuyunun kapağını açtıklarında Bahtiyar Akçay'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Öldürüldükten sonra kuyuya atıldığı tespit edilen Akçay'ın üzerine daha sonra beton döküldüğü tespit edildi. Edinilen bilgiye göre halı fabrikası olduğu için kuyuda kimyasal bulunuyordu.

DÖRT KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

28 Mayıs tarihinden beri kayıp olan ve kendisinden hiçbir şekilde haber alınamayan Akçay'ın cansız bedeninin kuyuda bulunması ile ailesi resmen yıkıldı. Emniyet güçleri olayla ilgili derin bir soruşturma içerisindeyken, fabrikanın güvenlik müdürü olduğu bilinen Nadir Ün'ü gözaltına aldı. Cinayet ile ilgili >Nadir Ün dışında yanında çalışan Mustafa Kemal Alkan ve Ramazan Özdemir ile Ertuğrul İleri de gözaltına alındı. Sabah saatlerinde yaşanan hareketli dakikaların ardından gözaltındaki dört zanlının İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki sorguları devam ediyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Ayak Şişmesi Neden Olur, Ayak Şişmesi Na...

Kibariye'nin El Ele Başka Kadınla Görünt...

Gerçeğin Peşinde Stüdyosunda Kocasının K...

Şarkıcı Gülay Kanser mi?

Cansız Bedenleri Tandırda Bulunan Çiftin...

MasterChef Ne Zaman Başlayacak?

Bengü Koronavirüs Aşısı Olan Ünlüler Ara...

Tandırda Cansız Bedenleri Gömülü Bulunan...

Survivor'da Büyük Ödülü Kim Kazandı?

Gülşen, Koronavirüs Aşısı Yaptırdı, O An...

Esra Erol'da Mide Bulandıran Olay Yüzünd...

Camdaki Kız 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı...

Seren Serengil Söylemezsem Olmaz İzleyic...

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartman...

Bülent Ersoy'un İstediği Çantalar Türkiy...

Arka Sokaklar Dizisinin Yıldız İsmi Boğa...

Dayak Yiyen Fenomenden İlginç Açıklama :...

Müge Anlı'da Kriz Çıktı, Kızının Kaçtığı...

Kuzeyin Oğlu Final mi Yapacak?

Aileler Birbirine Girdi, Acun Ilıcalı Se...

Çukur 131. Bölüm Final Fragmanı Yayınlan...

Bülent Serttaş Yeni Klibini Çekti!

Esra Erol Neye Uğradığını Şaşırdı, Yaşlı...

Seren Serengil'den Şeyma Subaşı'na Ağır...

Köpeğe Tecavüz Eden Adam Serbest Bırakıl...

Müge Anlı Yayınında Görülmedik Bir Olay...

Hülya Avşar Şimdi Ne Yapacak?

Müge Anlı'da Bugün Neler Oldu? (3.06.202...

Şeyma Subaşı Evlilik Teklifi Aldı!

Şarkıcı Bengü Hamile mi?