22.03.2024-10:28 (Son Güncelleme:22.03.2024-10:28)

En sevilen ve takip edilen gündüz kuşaklarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, gelen birbirinden ilginç konu ve konuklarla hafta içi her gün ekranlarda yer almaya devam ediyor. Bu sefer bir konuğa sinirlenen Müge Anlı'nın evlilikler ile ilgili söyledikleri olay oldu.

1


Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı, kimi zaman kayıpları buluyor kimi zaman da çözülemeyen cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor.

2


Bu kez bir konuğuna öfkelenen Müge Anlı, evlilikler hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Öyle ki izleyenler burada eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na bir gönderme yaptığını dahi iddia etti.

3


Gündüz kuşağının vazgeçilmez isimlerinden olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı kayıpları bulmaya cinayetleri aydınlatmaya durmadan devam ediyor.

4


Bu defa canlı yayında kendini tutamayan Müge Anlı, eşini kısıtlamaya çalışan bir konuğa sert çıktı. Kadınların evlilikte esir olmadığını söyleyen Müge Anlı, evlenince kimseye tapusunu vermediğinin altını çizince akıllara geçtiğimiz sene dünya evine girdiği Şinasi Yüzbaşıoğlu'nu getirdi.

5


‘’Ya insanlar gardiyan değil, insanlar tutuklu da değil. Güvenmeyeceğiniz kadınla evlenmeyeceksiniz, kendinize de güvenmiyorsanız evlilik hayatına girmeyeceksiniz.

6


Bu kadar basit yani. Yanınızdaki kadını hoş tutabilecekseniz evlenenin. Kusura bakma yani evlendik diye de tapumuzu da vermiyoruz kimseye. Hoş tutarsan yani ben senin yanında olurum.’’

7

Müge Anlı canlı yayında kendini tutamadı! ''Evlendik diye tapumuzu da vermedik!''
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan h...

Oyuncu Burcu Biricik doğuma günler kala...

Türkan Şoray'ın KKTC ziyaretine sağlık e...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den korkutan h...

Ünlü oyuncu annesini dövdü! Magazin düny...

Müge Anlı'da skandal olay: 15 yaşındaki...

Ünlü modacıdan Nilüfer'e ağır eleştiri:...

Survivor’da cinsel hayat var mı, cinsel...

33 kiloya kadar düşen ve cezaevinden tah...

'Bihter' filmine Boran Kuzum'un çırılçıp...